Opiskelijalle

Ammattijärjestö Specian jäsenenä saat henkilökohtaista tukea sekä yhteisön, jotta pääset turvallisesti ja hyvillä mielin ottamaan omannäköisen urasi ensimmäisiä askelia.

Miksi liittyä ammattijärjestöön jo opiskeluaikana?

Ammattijärjestönä tärkein tehtävämme on edistää jäsentemme oikeudenmukaista palkkausta, työehtoja ja hyvinvointia koko opiskelu- ja työuran ajan. Opiskelijajäsentemme kasvavaan joukkoon kuuluu noin 800 tulevaisuuden moniosaajaa pääsääntöisesti kasvatustieteellisen ja humanistisen tiedekunnan generalistialoilta. Työskentelemme näiden alojen tunnettuuden ja arvostuksen edistämiseksi ja moniosaajien roolin vahvistamiseksi tulevaisuuden työelämässä.

Valvomme siis työelämässä myös sinun etujasi ja liittymällä jäseneksi, olet mukana rakentamassa reilumpaa työelämää ihan kaikille. Jäsenyytemme on valinta tasa-arvoisen ja inhimillisen työelämän rakentamisen puolesta.

Lue lisää jäsenyydestä

Tuemme tulevaisuuden työuraasi jo opintojesi aikana

Saat meiltä ajankohtaista tietoa alasi työtilanteesta ja palkkauksesta sekä henkilökohtaista tukea oman osaamisen tunnistamiseen ja työnhakuun. Kun valmistut, voit hakea 500 euron arvoista Specian gradustipendiä!

Monipuoliset palvelut käytössäsi

Opiskelijajäsenenä käytössäsi on aivan samat palvelut ja edut kuin työssäkäyvillä jäsenillämme. Voit osallistua maksuttomiin koulutuksiimme, saada henkilökohtaista neuvontaa työnhakutilanteessa sekä lakiapua työsopimuksen solmimiseen tai palkkaukseen liittyvissä asioissa.

Palvelut

Asiantuntijasisällöt tukenasi

Miten löytää sopiva harjoittelupaikka? Millainen on asiantuntijauransa alussa olevan timanttinen CV? Sivuiltamme löydät erityisesti opiskelijalle ja uransa alkuvaiheessa olevalle asiantuntijalle suunnattuja sisältöjä, kuten työelämäoppaita. Tutustu myös Specian stipendillä palkittuihin Pro gradu-tutkielmiin.

Työelämätietoa

Moniosaajien uratarinat

Miksi liittyä liittoon?

Meidän tehtävämme on edistää reilua, yhdenvertaista ja kestävää työelämää, jotta sinä voit kulkea huoletta omaa urapolkuasi. Vaikutamme esimerkiksi jäsentemme palkkaukseen, työoloihin, koulutukseen sekä työtä ja työsuhteita koskevaan lainsäädäntöön.

Specian jäsenyys on valinta tasa-arvoisen ja inhimillisen työelämän rakentamisen puolesta.

Liity mukaan ja vaikuta työelämän kehityksen suuntaan työurasi alkumetreiltä lähtien!

Suosittele kaverille ja lunasta lahjakortti!

Olemmeko onnistuneet kanssasi esimerkiksi työnhakuneuvonnassa? Antoiko Specian koulutus uusia ajatuksia unelmiesi työurasta?

Ehkä haluaisit suositella meitä opiskelijaystävällesi? Kun suosittelet meitä toiselle tulevaisuuden moniosaajalle, saat jokaisesta uudesta jäsenestä 50 euron arvoisen Superlahjakortin! Lisäksi lahjoitamme jokaisesta uudesta jäsenestä 1 euron hyväntekeväisyyteen.

Suosittele jäsenyyttä