Opiskelijalle

Ammattijärjestö Specian jäsenenä saat henkilökohtaista tukea sekä yhteisön, jotta pääset turvallisesti ja hyvillä mielin ottamaan omannäköisen urasi ensimmäisiä askelia.

Miksi liittyä ammattijärjestöön jo opiskeluaikana?

Ammattijärjestönä tärkein tehtävämme on edistää jäsentemme oikeudenmukaista palkkausta, työehtoja ja hyvinvointia koko opiskelu- ja työuran ajan. Opiskelijajäsentemme kasvavaan joukkoon kuuluu lähes 1000 tulevaisuuden moniosaajaa pääsääntöisesti kasvatustieteellisen ja humanistisen tiedekunnan generalistialoilta. Työskentelemme näiden alojen tunnettuuden ja arvostuksen edistämiseksi ja moniosaajien roolin vahvistamiseksi tulevaisuuden työelämässä.

Valvomme siis työelämässä myös sinun etujasi ja liittymällä jäseneksi, olet mukana rakentamassa reilumpaa työelämää ihan kaikille. Jäsenyytemme on valinta tasa-arvoisen ja inhimillisen työelämän rakentamisen puolesta.

Lue lisää jäsenyydestä

Tuemme tulevaisuuden työuraasi jo opintojesi aikana

Saat meiltä ajankohtaista tietoa alasi työtilanteesta ja palkkauksesta sekä henkilökohtaista tukea oman osaamisen tunnistamiseen ja työnhakuun. Teemme tiivistä yhteistyötä yliopistojen ainejärjestöjen kanssa ympäri Suomen. Lisäksi palkitsemme vuosittain asiantuntijatyöhön tai laajemmin työelämään liittyviä Pro gradu-tutkielmia ja YAMK opinnäytetöitä 500 euron arvoisella stipendillä.

Monipuoliset palvelut käytössäsi

Opiskelijajäsenenä käytössäsi on aivan samat palvelut ja edut kuin työssäkäyvillä jäsenillämme. Voit osallistua maksuttomiin koulutuksiimme, saada henkilökohtaista neuvontaa työnhakutilanteessa sekä lakiapua työsopimuksen solmimiseen tai palkkaukseen liittyvissä asioissa.

Palvelut

Asiantuntijasisällöt tukenasi

Miten löytää sopiva harjoittelupaikka? Millainen on asiantuntijauransa alussa olevan timanttinen CV? Sivuiltamme löydät erityisesti opiskelijalle ja uransa alkuvaiheessa olevalle asiantuntijalle suunnattuja sisältöjä, kuten työelämäoppaita. Tutustu myös Specian stipendillä palkittuihin Pro gradu-tutkielmiin.

Työelämätietoa

Moniosaajien uratarinat

Liity nyt!

Specia tukee tulevaisuuden moniosaajia työelämän murroksessa. Jäsenyytemme on valinta tasa-arvoisen ja inhimillisen työelämän rakentamisen puolesta. Liity mukaan ja vaikuta työelämän kehityksen suuntaan työurasi alkumetreiltä lähtien!

Opiskelijajäsenille ensimmäinen vuosi on ilmainen, jos et halua alkaa vielä ensimmäisen vuoden aikana kerryttämään työssäoloehtoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Haluatko tietää lisää opiskelijajäsenyydestä? Specian järjestökoordinaattori Henriina auttaa sinua mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksisssä Specian toimintaan tai palveluihin liittyen!

Henriina Rantala

Järjestökoordinaattori

050 552 9085

henriina.rantala@specia.fi

Suosittele kaverille ja lunasta lahjakortti!

Olemmeko onnistuneet kanssasi esimerkiksi työnhakuneuvonnassa? Antoiko Specian koulutus uusia ajatuksia unelmiesi työurasta?

Ehkä haluaisit suositella meitä opiskelijaystävällesi? Kun suosittelet meitä toiselle tulevaisuuden moniosaajalle, saat jokaisesta uudesta jäsenestä 50 euron arvoisen Superlahjakortin! Lisäksi lahjoitamme jokaisesta uudesta jäsenestä 1 euron hyväntekeväisyyteen.

Suosittele jäsenyyttä