Suosittele jäsenyyttä

Yhdessä olemme enemmän – jos tunnet moniosaajan, suosittele jäsenyyttämme! Lahjoitamme syksyn 2022 aikana jokaisesta uudesta jäsenestä 5 euroa säätiölle Itämeren suojeluun. 

Suosittele jäsenyyttämme ystävällesi tai kollegallesi

Meille kaikkein tärkeintä on tyytyväiset jäsenemme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti moniosaajien tarpeet ja jäsentemme toiveet huomioiden. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi jokaisen moniosaajan, oli hän urapolkunsa alussa tai kokeneempi konkari.

Olet ehkä osallistunut ajankohtaiseen koulutukseen tai saanut apua pulmaan lakipalveluistamme? Olemmeko onnistuneet tukemaan sinua moniosaajan urapolulla tai peräti auttaneet sinua saamaan havittelemasi palkankorotuksen?

Mukana pelastamassa Itämerta

Haluamme ammattijärjestönä toimia esimerkillisesti ja osallistua ilmastovastuullisen ja eettisesti kestävän työelämän edistämiseen. Vastuullisuus tarkoittaa meille Speciassa sekä arjen konkreettisia tekoja että strategisia kestäviä päätöksiä.

Syksyn 2022 aikana olemme mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä yhdessä John Nurmisen säätiön kanssa. Lahjoitamme jokaisesta uudesta jäsenestä 5 euroa säätiölle Itämeren suojeluun. 

Suosittele jäsenyyttämme

Miten toimia?

Voit suositella jäsenyyttämme kertomalla meistä henkilökohtaisesti tai lähettämällä suositteluviestin. Jokaisesta uudesta jäsenestä lahjoitamme 5 euroa John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun. Saat myös kattojärjestöltämme Akavan Erityisaloilta kiitoksen suosittelusta!