Suosittele jäsenyyttä

Yhdessä olemme enemmän – jos tunnet moniosaajan, suosittele jäsenyyttämme! Jokaisesta suosittelusi kautta liittyneestä jäsenestä saat 50 euron arvoisen superlahjakortin.

Suosittele jäsenyyttämme ystävällesi tai kollegallesi

Meille kaikkein tärkeintä on tyytyväiset jäsenemme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti moniosaajien tarpeet ja jäsentemme toiveet huomioiden. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi jokaisen moniosaajan, oli hän urapolkunsa alussa tai kokeneempi konkari.

Olet ehkä osallistunut ajankohtaiseen koulutukseen tai saanut apua pulmaan lakipalveluistamme? Olemmeko onnistuneet tukemaan sinua moniosaajan urapolulla tai peräti auttaneet sinua saamaan havittelemasi palkankorotuksen?

Yhdessä olemme enemmän – jos tunnet moniosaajan, suosittele jäsenyyttämme! Jokaisesta uudesta jäsenestä saat kiitokseksi 50 euron arvoisen Superlahjakortin, jota voi käyttää yli 100 liikkeeseen tai elämykseen.

Suosittele jäsenyyttämme

Miten toimia?

Voit suositella jäsenyyttämme kertomalla meistä henkilökohtaisesti tai lähettämällä suositteluviestin. Saat myös kattojärjestöltämme Akavan Erityisaloilta kiitoksen suosittelusta!