Specia tarjoaa palveluita tukemaan hyvinvoivaa ja innostavaa työelämää. Kaikki palvelumme ovat kaikille specialaisille samat ja samanarvoiset. Pääset jäsenenä osallistumaan myös Akavan Erityisalojen toimintaan.

Muista hyödyntää myös kaikkien akavalaisten Member+-etupalvelua.

Lisäksi voit tilata meiltä ilmaiseksi Akava-kalenterin. Vuoden 2022 kalenterien tilausaika on päättynyt, mutta voit tiedustella kalenteria osoitteesta toimisto@specia.fi.

Edunvalvonta

Neuvottelemme reilut työehdot, edistämme tasa-arvoista työelämää ja olemme tukenasi kaikissa työelämän tilanteissa. Meiltä saat myös alakohtaista palkkaneuvontaa!

Lue lisää

Osaamisen kehittäminen

Tulevaisuuden työelämä edellyttää säännöllistä osaamisen päivittämistä – nappaa meiltä tarvittavat välineet siihen. Hyödynnä esimerkiksi mentorointiohjelmaa tai  koulutustukea avoimen yliopiston opintoihin!

Lue lisää

Työhyvinvointi

Mielekäs työ ja riittävä palautuminen turvaa onnellisen työelämän. Saat mahdollisuuksia virkistymiseen sekä työpsykologin palvelut vastaantulevien haasteiden ratkomiseen.

Lue lisää

Urasuunnittelu

Autamme sinua oman osaamisen tunnistamisessa, unelmiesi työn etsinnässä sekä mielekkään työuran rakentamisessa. Hiomme myös kanssasi työnhaun tekniikoita ja autamme sosiaalisen median hyödyntämisessä.

Lue lisää

Opiskelijalle

Ammatillisia verkostoja, koulutusta ja neuvontaa asiantuntijauraa aloitteleville.

Lue lisää

Yrittäjälle

Jäsenenä saat meiltä palveluja ja edunvalvontaa oman yritystoiminnan eri vaiheisiin!

Lue lisää