Palvelut

Specian jäsenenä saat ammatillisen edunvalvonnan lisäksi käyttöösi laadukkaat moniosaajille suunnatut palvelut ja jäsenedut. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti muuttuvan työelämän mukana ja moniosaajien tarpeet huomioiden.

Edunvalvonta

Valvomme moniosaajien etua urapolun kaikissa vaiheissa. Neuvottelemme reiluista työehdoista ja edistämme tasa-arvoista työelämää. Jäsenenä saat monipuoliset laki- ja palkkaneuvonnan palvelut käyttöösi.

Edunvalvonta

Hyvinvointi

Haluamme, että voit kokonaisvaltaisesti hyvin. Voimavarojesi vahvistamiseksi käytössäsi ovat ammattitaitoinen MindPT -psykologin palvelut ja vapaa-ajalle palautumisen tueksi monipuoliset virkistysedut sekä kattava vakuutusturva.

Hyvinvointi

Osaamisen kehittäminen

Tuemme monimuotoisia urapolkuja osaamisen kehittämisen palveluilla. Kattavan koulutustarjonnan lisäksi järjestämme mentorointiohjelmaa ja tuemme jäsenen omaehtoista opiskelua koulutustuella sekä maksuttomilla Eduhousen koulutuksilla.

Osaamisen kehittäminen

Urasuunnittelu ja työnhaku

Autamme sinua omannäköisen uran suunnittelussa ja unelmiesi työn etsinnässä. Käytössäsi ovat henkilökohtaisen työnhakuneuvonnan lisäksi kattava urapalvelu kaikkiin uran vaiheisiin aina valmistumisen kynnykseltä eläkeikään saakka.

Urasuunnittelu ja työnhaku

Opiskelijalle

Tarjoamme asiantuntijauransa alussa olevalle opiskelijalle ammatillisia verkostoja, koulutusta ja neuvontaa. Opiskelijajäsenenä olet oikeutettu samoihin palveluihin ja etuihin, kuin muutkin Specian jäsenet!

Opiskelijalle

Ammatinharjoittajalle

Tuemme niin aloittelevaa yrittäjää kuin konkariakin oman yrittäjyyspolun eri vaiheissa. Tarjoamiemme palveluiden ja etujen lisäksi käytössäsi ovat myös kaikki Akavan Erityisalojen sekä Akavalaisten yrittäjien (AKY) tarjoamat edut.

Ammatinharjoittajalle

Hyödynnä etusi

Specian jäsenenä käytössäsi ovat myös kaikki kattojärjestömme Akavan Erityisalojen jäsenedut ja -palvelut sekä kaikkien akavalaisten Member+ jäsenetupalvelu. Halutessasi saat kauttamme myös ansiosidonnaisen työttömyysturvan työttömyyskassa ERKOsta. Kassan jäsenyys ei maksa erikseen vaan kuuluu jäsenmaksuun.

Akavan Erityisalat

Tutustu Akavan Erityisalojen kautta käytössäsi oleviin monipuolisiin ja hyödyllisiin palveluihin ja etuihin

Lue lisää

Member+

Member+ on akavalaisten oma jäsenetupalvelu. Palvelu kokoaa yhteen kaikkien akavalaisten liittojen yhteiset edut lakimiespalveluista lomamökkeihin

Lue lisää

Ansiosidonnainen työttömyysturva

Jäsenenä voit saada ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, liikkuvuusavustusta tai vuorottelukorvausta Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon kautta

Lue lisää