Yhteystiedot

Tältä sivulta löydät Specian toimintaan ja jäsenyyteen liittyviä tärkeitä yhteystietoja. Jäsentietojen päivittämisessä ja jäsenmaksuasioissa sinua palvelee asiantunteva jäsenpalvelumme. Tutustu myös kätevään jäsenen verkkoasiointiin!

Toimisto

toimisto@specia.fi

Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry
Snellmaninkatu 19–21 F 13
00170 Helsinki

Laita meille sähköpostia, kun haluat työnhaku- tai palkkaneuvontaa tai kaipaat lisätietoa esimerkiksi koulutustukeen liittyen. Olemme täällä juuri sinua varten!

 

Henkilöstö

Specian arjen toiminnan ja tulevaisuuden vaikuttamisen taustalla työskentelee asiantunteva tiimi, jonka supervoimiin kuuluvat ilo ja nauru sekä kehittämisorientoitunut työskentelytapa.

Saara Paavola

Toiminnanjohtaja

050 329 7524

saara.paavola@specia.fi

Saara vastaa järjestön johtamisen lisäksi moniosaajajäsentemme ammatillisesta edunvalvonnasta. Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos sinulla on alaasi koskevia kysymyksiä tai ongelmia pohdittavana. 

Hanna-Mari Koski

Palvelupäällikkö

044 333 9116

hanna-mari.koski@specia.fi

Hanna-Mari auttaa sinua kaikissa Specian palveluita tai jäsenyyttä koskevissa asioissa, aina iloisesti ja empaattisesti. Intohimoina Hanna-Marilla on jäsenkokemuksen kehittämisen lisäksi kakkujen leipominen ja saunominen.

Pauliina Sneck

Viestintäsuunnittelija

050 433 6579

pauliina.sneck@specia.fi

Pauliina vastaa Specian monikanavaisesta ja jäsenlähtöisestä viestinnästä. Järjestöviestinnän laajan paletin tasapainottajana Pauliina harrastaa vapaalla ollessaan koiriensa kanssa ja kuuntelee joka arkiaamu radiosta Muistojen Bulevardin.

Etsitkö näitä?

Jäsentiedot ja -maksut

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa sinua auttavat Akavan Erityisalojen jäsensihteerit. Voit soittaa, jutella chatissa, laittaa sähköpostia tai asioida verkkopalvelun kautta.

Jäsenpalvelut

Ansiosidonnainen työttömyysturva

Ansiosidonnaista työttömyysturvaa tai vuorottelukorvausta koskevissa asioissa voit olla suoraan yhteydessä työttömyyskassa Erkoon.

Työttömyyskassa Erko

Työsuhdeneuvonta ja lakipalvelut

Työsuhteeseen liittyviin kysymyksiin saat henkilökohtaista apua Akavan Erityisalojen lakimiehiltä. Voit soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön.

Työsuhdeneuvonta

Vakuutukset

Jäsenyyteen kuuluvaan vapaa-ajan tapaturma- tai matkustajavakuutuksen sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen käyttöön liittyvät kattavat ohjeet löydät Akavan Erityisalojen sivuilta.

Vakuutukset