Mångsysslares intressebevakare

Specia – Experter och chefer rf är en fackorganisation för mångsysslare inom administration, utveckling och designarbete. Vi bevakar mångsysslarnas intressen i alla skeden av deras karriär och bygger ett mer jämställt och humant hållbart arbetsliv.

Vi uppdaterar vår webbplats under våren 2023. I fortsättningen betjänar vi dig ännu bättre även på svenska.

Nainen vaaleanvihreässä takissa pitelee kädessään kompassia

Specia är en gemenskapsbas och en kollektiv kraft för mångsysslare

Vi på Specia hjälper dig att bygga en meningsfull och unik karriärväg och bevaka dina intressen i ett föränderligt arbetsliv. Som medlem i Specia får du förutom professionell intressebevakning tillgång till högkvalitativa tjänster riktade till mångsysslare. Våra axlar är breda när det gäller intressebevakning – med 7 000 medlemmar är Specia den största medlemsorganisationen i Akavas Specialorganisationer och en del av arbetsmarknadscentralorganisationen Akava.

Välkommen till vår gemenskap!

Läs mer om medlemskapet

Tjänster

Som medlem i Specia får du förutom professionell intressebevakning tillgång till högkvalitativa tjänster riktade till mångsysslare. Alla våra tjänster och medlemsförmåner är lika för alla våra medlemmar, oavsett medlemskapets typ.

Vi bevakar dina intressen i arbetslivet

Vi stöttar dig i alla situationer i arbetslivet — vi ger även branschspecifik lönerådgivning

Intressebevakning

Vi stödjer din unika karriärväg

Vi hjälper dig att identifiera dina färdigheter och bygga en meningsfull karriär

Karriärplanering

Utveckla din kompetens och skapa nätverk

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar för mångsysslare och stödjer självstyrda studier

Utbildningar och evenemang

Varför Specia?

Att individuellt möta varje medlem och medlemmarnas tillfredsställelse är det viktigaste för oss. Vi utvecklar vår verksamhet ständigt och ofta framgångsrikt, eftersom mer än 80 % av våra medlemmar skulle rekommendera vårt medlemskap till en vän eller kollega.

”Tarjolla on kiinnostavia koulutuksia ja saan hyvin tietoa ajankohtaisista asioista, teemoista ja palveluista”

”Henkilökohtaisen palkkaneuvonnan avulla sain rohkeutta palkkaneuvotteluihin ja lopulta napattua unelmieni työpaikan, olen tosi kiitollinen avusta!”

”Minusta tuntuu, että taustani on ikäänkuin turvattu. Olen vakuuttanut itseäni tietyllä tavalla, kun olen jäsen. Olen turvassa!”

Aktuellt

Bekanta dig med vårt utbildningserbjudande, läs de aktuella nyheterna eller fördjupa dig i expertinnehåll riktat till mångssyslare.

Loading…

Koulutukset ja tilaisuudet

Uutiset

Artikkelit

Read more

Kontakta oss

Vill du höra mera om medlemskapet? Hittade du inte det du letade efter på sidan? Eller vill du ge oss feedback på vår verksamhet — konstruktivt eller upprörande, vi välkomnar allt! Vi svarar på ditt meddelande så snart som möjligt.

Contact form SV