Jäsenyys

Specian jäsenenä olet mukana rakentamassa parempaa työelämää. Liittymällä jäseneksi saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua sekä ympärillesi moniosaajien yhteisön.

Keitä specialaiset ovat?

Ammattijärjestöömme kuuluu lähes 7000 jäsentä. Specialaiset ovat korkeasti koulutettuja asiantuntijoita ja esihenkilöitä työelämän eri sektoreilla. Specian jäsenet työskentelevät hallinnon, HR:n ja osaamisen kehittämisen parissa, koulutus-, opetus ja työllisyysalan asiantuntijoina sekä järjestö- ja projektiammattilaisina.

Jäsentemme koulutus- ja tutkintotaustat vaihtelevat. Specian jäseneksi liitytään osaamisperusteisesti – usein toimiaseman tai työtehtävän perusteella. Monen jäsenemme koulutustausta on generalistitutkinto kasvatustieteistä tai humanistisilta aloilta. Lisäksi Speciaan kuuluu noin 1000 opiskelijajäsentä.

Mitä jäsenyys tarjoaa?

Olemme turvanasi muuttuvassa työelämässä ja valvomme etujasi. Kiinteään jäsenmaksuun kuuluu työttömyyskassan jäsenyys sekä laadukkaat, erityisesti moniosaajille suunnatut palvelut ja jäsenedut.

Edunvalvontaa paremman työelämän puolesta

Neuvottelemme reiluista työehdoista ja edistämme tasa-arvoista työelämää. Jäsenenä saat monipuoliset laki- ja palkkaneuvonnan palvelut käyttöösi.

Lue lisää

Laadukkaat osaamisen kehittämisen palvelut

Kattavan koulutustarjonnan lisäksi järjestämme mentorointiohjelmia ja tuemme jäsenen omaehtoista opiskelua koulutustuella.

Lue lisää

Kohti omannäköistä uraa ja unelmiesi työtä

Käytössäsi ovat henkilökohtaisen työnhakuneuvonnan lisäksi kattava urapalvelu kaikkiin uran vaiheisiin aina valmistumisen kynnykseltä eläkeikään saakka.

Lue lisää

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja etuja vapaa-aikaan

Voimavarojesi vahvistamiseksi käytössäsi ovat ammattitaitoiset psykologin palvelut ja vapaa-ajalle palautumisen tueksi monipuoliset virkistysedut sekä kattava vakuutusturva.

Lue lisää

Tukea ja neuvontaa jo opintojen aikana

Tarjoamme asiantuntijauransa alussa olevalle opiskelijalle ammatillisia verkostoja, koulutusta ja neuvontaa. Opiskelijajäsenenä olet oikeutettu samoihin palveluihin ja etuihin, kuin muutkin Specian jäsenet!

Lue lisää

Turvaa myös itsenäiselle ammatinharjoittajalle

Tulevaisuudessa moniosaajan työura voi koostua useista ansaintamalleista. Tuemme niin aloittelevaa ammatinharjoittajaa kuin kokeneempaakin yrittäjää. Monipuolisten palveluiden ja etujen lisäksi käytössäsi ovat myös kaikki Akavan Erityisalojen sekä Akavalaisten yrittäjien (AKY) tarjoamat edut.

Lue lisää

Kiinteä jäsenmaksu, kaikki palvelut

Specian jäsenenä maksat kuukausittain samaa kiinteää jäsenmaksua oman työ- ja elämäntilanteesi mukaisesti. Esimerkiksi päätoimisesti työssäkäyvän jäsenen jäsenmaksu on 29 € kuukaudessa. Kiinteän jäsenmaksun maksaminen on helppoa! Muutokset palkassasi eivät vaikuta jäsenmaksun suuruuteen eikä jäsenmaksua tarvitse maksaa lomarahoista, ylityökorvauksista tai luontoiseduista. Jäsenmaksumme joustaa työurasi muutoksissa, ilmoitat vain muutoksista jäsenpalveluihimme!

Lue lisää jäsenmaksusta

Liity nyt!

Specia on moniosaajien yhteisöllinen tukikohta. Jäsenyytemme on valinta tasa-arvoisen ja inhimillisen työelämän rakentamisen puolesta. Liity mukaan ja vaikuta työelämän kehityksen suuntaan!

Jäsentietojen päivitys

Kun jäsentietosi ovat ajan tasalla, voimme tukea sinua paremmin! Voit päivittää jäsentietojasi kätevästi verkkoasioinnissa.

Jäsentietojen päivitys

Suosittele jäsenyyttä

Kerro meistä kaverille – Lahjoitamme jokaisesta uudesta jäsenestä 5 euroa John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun.

Lue lisää suosittelusta

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla enemmän jäsenyydestä? Etkö löytänyt sivuilta etsimääsi? Tai haluisitko antaa meille palautetta toiminnastamme - rakentava tai suitsuttava, otamme kaiken mielellämme vastaan! Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Contact form