Jäsenyys

Specian jäsenenä saat asiantuntevaa palvelua ja tukea urapolkusi jokaiseen käänteeseen. Kiinteään jäsenmaksuun kuuluvat ammatillisen edunvalvonnan ja työttömyyskassan jäsenyyden lisäksi erityisesti moniosaajille räätälöidyt palvelut sekä rahanarvoiset jäsenedut. Tervetuloa Speciaan!

Keitä specialaiset ovat?

Speciaan kuuluu lähes 7000 jäsentä, ja toivotamme tervetulleiksi kaikki itsensä moniosaajaksi kokevat asiantuntijat ja esihenkilöt! Specian jäseneksi liitytään usein osaamisperusteisesti – työtehtävien, roolin tai ammatti-identiteetin perusteella.

Jäsenemme työskentelevät julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla esimerkiksi:

  • Hallinnon, HR:n ja osaamisen kehittämisen parissa
  • Koulutus-, opetus ja työllisyysalan asiantuntijoina
  • Järjestö- ja projektiammattilaisina

Monen jäsenemme koulutustausta on generalistitutkinto kasvatustieteistä tai humanistisilta aloilta. Olemme tuki ja turva myös opiskelijoille.

Specian jäsenhakemus täytetään kattojärjestömme Akavan Erityisalojen järjestelmässä. Kun liityt Specian jäseneksi, liityt samalla myös kattojärjestömme Akavan Erityisalojen jäseneksi. Saat käyttöösi kummankin järjestön palvelut ja edut.

Liity jäseneksi

Mitä jäsenyys tarjoaa?

Specian jäsenenä saat edunvalvonnan ja työttömyyskassan jäsenyyden lisäksi laadukkaat moniosaajille suunnatut palvelut sekä jäsenedut. Kiinteä jäsenmaksumme on helppo maksaa!

Edunvalvontaa paremman työelämän puolesta

Neuvottelemme reiluista työehdoista ja edistämme tasa-arvoista työelämää. Jäsenenä saat monipuoliset laki- ja palkkaneuvonnan palvelut käyttöösi.

Lue lisää

Laadukkaat osaamisen kehittämisen palvelut

Kattavan koulutustarjonnan lisäksi järjestämme mentorointiohjelmia ja tuemme jäsenen omaehtoista opiskelua koulutustuella.

Lue lisää

Kohti omannäköistä uraa ja unelmiesi työtä

Käytössäsi ovat henkilökohtaisen työnhakuneuvonnan lisäksi kattava urapalvelu kaikkiin uran vaiheisiin aina valmistumisen kynnykseltä eläkeikään saakka.

Lue lisää

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja etuja vapaa-aikaan

Voimavarojesi vahvistamiseksi käytössäsi ovat ammattitaitoiset psykologin palvelut ja vapaa-ajalle palautumisen tueksi monipuoliset virkistysedut sekä kattava vakuutusturva.

Lue lisää

Tukea ja neuvontaa jo opintojen aikana

Tarjoamme asiantuntijauransa alussa olevalle opiskelijalle ammatillisia verkostoja, koulutusta ja neuvontaa. Opiskelijajäsenenä olet oikeutettu samoihin palveluihin ja etuihin, kuin muutkin Specian jäsenet!

Lue lisää

Turvaa myös itsenäiselle ammatinharjoittajalle

Tulevaisuudessa moniosaajan työura voi koostua useista ansaintamalleista. Tuemme niin aloittelevaa ammatinharjoittajaa kuin kokeneempaakin yrittäjää. Monipuolisten palveluiden ja etujen lisäksi käytössäsi ovat myös kaikki Akavan Erityisalojen sekä Akavalaisten yrittäjien (AKY) tarjoamat edut.

Lue lisää

Kiinteä jäsenmaksu, kaikki palvelut

Specian jäsenenä maksat kuukausittain samaa kiinteää jäsenmaksua oman työ- ja elämäntilanteesi mukaisesti. Esimerkiksi päätoimisesti työssäkäyvän jäsenen jäsenmaksu on 29 € kuukaudessa. Kiinteän jäsenmaksun maksaminen on helppoa! Muutokset palkassasi eivät vaikuta jäsenmaksun suuruuteen eikä jäsenmaksua tarvitse maksaa lomarahoista, ylityökorvauksista tai luontoiseduista. Jäsenmaksumme joustaa työurasi muutoksissa, ilmoitat vain muutoksista jäsenpalveluihimme!

Lue lisää jäsenmaksusta

Liity nyt!

Valvomme etujasi muuttuvassa työelämässä. Lupaamme, että meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja tukea urapolkusi jokaiseen käänteeseen.

Specian jäsenhakemus täytetään kattojärjestömme Akavan Erityisalojen järjestelmässä. Kun liityt Specian jäseneksi, liityt samalla myös kattojärjestömme Akavan Erityisalojen jäseneksi. Saat käyttöösi kummankin järjestön palvelut ja edut.

Jäsentietojen päivitys

Kun jäsentietosi ovat ajan tasalla, voimme tukea sinua paremmin! Voit päivittää jäsentietojasi kätevästi verkkoasioinnissa.

Jäsentietojen päivitys

Suosittele jäsenyyttä

Yhdessä olemme enemmän – jos tunnet moniosaajan, suosittele jäsenyyttämme! Jokaisesta suosittelusi kautta liittyneestä jäsenestä saat 50 euron arvoisen superlahjakortin.

Lue lisää suosittelusta

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla enemmän jäsenyydestä? Etkö löytänyt sivuilta etsimääsi? Tai haluisitko antaa meille palautetta toiminnastamme - rakentava tai suitsuttava, otamme kaiken mielellämme vastaan!

Contact form