Hyvinvointi

Tiesitkö, että ammattijärjestönä haluamme sinun voivan hyvin ihan kaikissa elämäntilanteissa? Specian jäsenenä saat rahanarvoisia jäsenetuja, joiden toivomme edistävän kokonaisvaltaista hyvinvointiasi vuoden jokaisena päivänä!

Kuvassa punahiuksinen nainen siirtää silmiensä edessä olevia hiuksia tuulisella paikalla ulkona. Naisella on päällään vihreä takki.

MindPT – hyvinvoinnin asiantuntijat käytössäsi

Toisinaan meillä jokaisella on mielen päällä asioita, joista olisi hyvä jutella jonkun ulkopuolisen kanssa. Ne voivat liittyä arkeen, työhön tai vaikkapa sinun tai läheisesi vointiin – asioita, joihin kaipaat neuvoa tai ehkä mielen ammattilaisen näkemystä.

MindPT on yhteistyökumppanimme, mielenhuoltoon erikoistuneen withHeltin palvelu, jossa pääset luottamuksellisesti ja matalalla kynnyksellä juttelemaan psykologin kanssa. Psykologi auttaa sinua jäsentämään mieltäsi painavaa asiaa, sekä kokoaa ne ratkaisuehdotukset tai jatkosuositukset, joihin olette yhdessä päätyneet.

Specian jäsenenä saat maksutta varata itsellesi MindPT-etätapaamisajan (20min). Pääset alla olevasta painikkeesta suoraan ajanvaraukseen, josta voit valita itsellesi sopivan ajankohdan. Tarkistathan, että “Palvelu”-kentässä on valittuna “YrityssopimusMindPT” ja varaa palveluna ”YrityssopimusMindPT/ETÄ 20min-palvelu”. Koodi jäsenille on SpeciaMindPT, lisää tämä koodi varausvahvistuksen Lisätietoja-kenttään kun teet varausta. Saat hetkeä ennen sovittua tapaamista linkin etätapaamiseen. Tarkistamme palvelua käyttäneiden jäsenyyden jälkikäteen.

AJANVARAUS

Perhe- ja perintöoikeudellinen neuvonta

Jäsenenä voit saada maksutonta lakineuvontaa esimerkiksi avioehtosopimukseen, avioeroon, omaisuuden ositukseen, perunkirjoitukseen, testamentteihin sekä perinnönjakoon liittyen. Jäsenetu pitää sisällään myös perhe- ja perintöoikeudellisten asiakirjojen kuten avioehtosopimusten ja testamenttien laatimisen.

Lakineuvonta

Vakuutukset

Jäsenyyteen kuuluvat vakuutukset auttavat niin työelämässä kuin arjessakin. Turvan vapaa-ajan tapaturma- sekä matkustajavakuutuksen kautta saat korvausta esim. sairastuessasi lomamatkalla koti- tai ulkomailla. Ifin vastuu- ja oikeusturvavakuutus korvaa ammatissa tapahtuvia henkilö-, esine- ja varallisuusvahinkoja sekä asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja. TaskuTurva-sovelluksessa matkavakuutus kulkee kätevästi mukanasi.

Vakuutukset

Member+ palvelu

Työn vastapainoksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi käytössäsi on myös akavalaisten Member+ jäsenetupalvelu. Palvelu kokoaa yhteen kaikkien akavalaisten yhteisiä etuja muun muassa lomahuoneistoista, lehtitilauksista ja liikuntapalveluista.

Member+ palvelu

Coollan työpsykologi

Jos sinua pohdituttaa esimerkiksi työssä jaksaminen, työn ja muun elämän yhteensovittaminen tai työpaikan pulmatilanteet, voit varata henkilökohtaisen neuvonta-ajan työpsykologille yhteistyökumppanimme urapalvelu Coollan kautta.

Coollan työpsykologi