Hyvinvointi

Tiesitkö, että ammattijärjestönä haluamme sinun voivan hyvin ihan kaikissa elämäntilanteissa? Specian jäsenenä saat rahanarvoisia jäsenetuja, joiden toivomme edistävän kokonaisvaltaista hyvinvointiasi vuoden jokaisena päivänä!

Mielenterveyden asiantuntijat tukenasi

Heltin MieliLinja on ihan jokaiselle jäsenellemme tarkoitettu hyvinvointia tukeva jäsenpalvelu, jonka tavoitteena on tukea jaksamistasi ja antaa sinulle työkaluja voimavarojesi tunnistamiseksi. Voit keskustella mielen hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa omasta tilanteestasi, huolistasi sekä voimavaroistasi.

MieliLinjan etävastaanoton keskustelut ovat täysin luottamuksellisia ja palvelu on jäsenillemme maksuton.

MieliLinja palvelee sinua tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-15 välillä numerossa 020 147 0739

Hyvinvointiasi edistävät jäsenedut

Perhe- ja perintöoikeudellinen neuvonta

Jäsenenä voit saada maksutonta lakineuvontaa esimerkiksi avioehtosopimukseen, avioeroon, omaisuuden ositukseen, perunkirjoitukseen, testamentteihin sekä perinnönjakoon liittyen. Jäsenetu pitää sisällään myös perhe- ja perintöoikeudellisten asiakirjojen kuten avioehtosopimusten ja testamenttien laatimisen.

Lakineuvonta

Vakuutukset

Jäsenyyteen kuuluvat vakuutukset auttavat niin työelämässä kuin arjessakin. Turvan vapaa-ajan tapaturma- sekä matkustajavakuutuksen kautta saat korvausta esim. sairastuessasi lomamatkalla koti- tai ulkomailla. Ifin vastuu- ja oikeusturvavakuutus korvaa ammatissa tapahtuvia henkilö-, esine- ja varallisuusvahinkoja sekä asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja. TaskuTurva-sovelluksessa matkavakuutus kulkee kätevästi mukanasi.

Vakuutukset

Member+ palvelu

Työn vastapainoksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi käytössäsi on myös akavalaisten Member+ jäsenetupalvelu. Palvelu kokoaa yhteen kaikkien akavalaisten yhteisiä etuja muun muassa lomahuoneistoista, lehtitilauksista ja liikuntapalveluista.

Member+ palvelu

Coollan työpsykologi

Jos sinua pohdituttaa esimerkiksi työssä jaksaminen, työn ja muun elämän yhteensovittaminen tai työpaikan pulmatilanteet, voit varata henkilökohtaisen neuvonta-ajan työpsykologille yhteistyökumppanimme urapalvelu Coollan kautta.

Coollan työpsykologi