Neuvottelukunnissa vaikutat oman alasi tulevaisuuteen

Haemme kattojärjestömme Akavan Erityisalojen neuvottelu- ja toimikuntiin uusia specialaisia jäseniä. Neuvottelu- ja toimikunnassa pääset toteuttamaan eri sektoreiden edunvalvontaa ja rakentamaan parempaa työelämää. 

Etsimme jäseniä

  • yksityisen sektorin
  • kuntasektorin (sis hyvinvointialueet ja työllisyysalueet)
  • valtiosektorin
  • korkeakoulusektorin
  • yrittäjien sekä ammatinharjoittajien edunvalvontaan.

Eri sektoreiden neuvottelu- ja toimikunnat kokoontuvat noin neljä kertaa vuodessa. Toivomme hakijoilta innostusta oman alan työelämän kehittämiseen, kiinnostusta työmarkkinoiden toimintaan ja paloa kehittää uutta. Henkilöstönedustustehtävät katsotaan haussa eduksi, eli jos olet toiminut luottamusmiehen rooleissa, luottamusvaltuutettuna tai työsuojeluvaltuutettuna. Hakijan on työskenneltävä sektorilla, jonka neuvottelukuntaan hän hakee. 

Neuvottelu- ja toimikunnat vastaavat edunvalvonnan valmistelusta ja kehittämisestä eri sektoreilla sekä seuraavat ajankohtaisia työelämän ilmiöitä hyödyntäen niitä toiminnassaan.

Samassa neuvottelu- tai toimikunnassa toimii useampia specialaisia, joista saat kollegiaalista tukea ja joiden kanssa yhdessä viette eteenpäin Specian jäsenten tavoitteita. Tehtävään voivat hakea kaikki jäsenet jäsenlajista riippumatta. Ehdolle asettuminen edellyttää, että jäsenmaksu on asianmukaisesti maksettu. 

Hae neuvottelu- ja toimikuntiin sähköisellä lomakkeella 25.10. mennessä

Specian hallitus päättää valittavat henkilöt lokakuussa. Hallitus käsittelee hakemukset anonyymisti. Hakijoille tiedotetaan haun päätyttyä tarkemmasta aikataulusta.

Hae mukaan tästä