Medlemskap

Som medlem i Specia får du förutom professionell intressebevakning tillgång till högkvalitativa tjänster riktade till mångsysslare.

Vem är specias medlemmar?

Vår fackorganisationen har 7000 medlemmar. Medlemmarna i Specia är högutbildade experter och handledare inom olika sektorer av arbetslivet. Specias medlemmar arbetar inom administration, HR och kompetensutveckling, som experter inom utbildning, undervisning och sysselsättning samt organisation och projektproffs.

Utbildnings- och kvalifikationsbakgrunden för våra medlemmar varierar. Medlemmar ansluts utifrån kompetens – ofta utifrån befattning eller jobb. Utbildningsbakgrunden för många av våra medlemmar är en generalistexamen i utbildningsvetenskap eller humaniora. Specia har dessutom cirka 1 000 studentmedlemmar.

Fast medlemsavgift, alla tjänster

Som medlem i Specia betalar du samma fasta månatliga medlemsavgift efter din egen arbets- och livssituation. Till exempel är medlemsavgiften för en heltidsarbetande medlem 29 euro per månad. Att betala den fasta medlemsavgiften är enkelt! Förändringar i din lön påverkar inte medlemsavgiften och du behöver inte betala medlemsavgift för semesterpenning, övertidsersättningar eller naturaförmåner. Vår medlemsavgift är flexibel när din karriär förändras, du anmäler bara ändringarna till våra medlemstjänster!

Läs mer om medlemsavgiften

Bli medlem

Specia är en kollektiv kraft för mångsysslare. Vårt medlemskap är ett val för att bygga ett jämställt och humant arbetsliv. Bli medlem och påverka riktningen för arbetslivets utveckling!

Uppdatering av medlemsuppgifter

När du håller dina medlemsuppgifter uppdaterade kan vi bättre stödja dig! Du kan uppdatera medlemsuppgifterna behändigt via den elektroniska ärendehanteringen.

Jäsentietojen päivitys

Rekommendera medlemskap

Berätta för en vän om oss — när din vän blir medlem får du ett Superpresentkort på 50 euro och vi skänker 1 euro till välgörenhet!

Lue lisää suosittelusta

Kontakta oss

Vill du höra mera om medlemskapet? Hittade du inte det du letade efter på sidan? Eller vill du ge oss feedback på vår verksamhet — konstruktivt eller upprörande, vi välkomnar allt! Vi svarar på ditt meddelande så snart som möjligt.

Contact form SV