Nainen muodostaa käsillään kehyksen kohti taivaanrantaa

Uusi jäsenpalvelu Heltin MieliLinja hyvinvointisi tukena

Pohdituttaako oma jaksaminen tai tuntuuko, että kaipaisit voimavarojen vahvistusta?

Vuoden 2022 alusta käytössäsi on Heltin MieliLinja, jossa pääset keskustelemaan mielenterveyden asiantuntijoiden kanssa omasta tilanteestasi, huolistasi sekä mielen hyvinvoinnista! Palvelun tavoitteena on tukea jaksamista, tunnistaa mahdollisia riskitekijöitä sekä vahvistaa omia voimavaroja jaksamisen tueksi.

Voit soittaa linjalle tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-15 välillä. Pääset ensin juttelemaan Heltin hoitajan kanssa tilannekartoituksen ja lyhyen tukikeskustelun merkeissä. Sen jälkeen pääset varaamaan sähköisesti ajan tilanteeseesi parhaiten sopivan asiantuntijan etävastaanotolle.

Asiantuntijat hyvinvointisi tukena

Specian jäsenten apuna ja tukena toimii pääsääntöisesti psykologi Mari Laari.

Mari on työskennellyt työterveyden ja hyvinvoinnin teemojen parissa jo 10 vuotta ja kerännyt kokemusta hyvin monenlaisista ja monen kokoisista organisaatioista. Hän on toiminut erilaisissa kehittämis- sekä valmennusprojekteissa niin työntekijä- kuin esihenkilötasolla.
Marin erityisenä vahvuutena on löytää sekä lyhyen tähtäimen toimenpiteitä, jotka auttavat vahvistamaan voimavaroja juuri nyt sekä pitkän aikavälin strategisen kehittämisen kohteita.

MieliLinjan tukikeskustelu ja etävastaanotto ovat jäsenillemme täysin maksuttomia. Jos sinusta tuntuu, että haluat vielä jatkaa taivalta pidemmälle Heltin asiantuntijan kanssa, saat jatkokäynneistä 20% jäsenalennuksen. Palvelusta ei tule Kanta-merkintää.

MieliLinja palvelee sinua tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-15 välillä numerossa 020 147 0739