Suosittele jäsenyyttä ja voita koko kesäksi lukemista!

Jäsenen yksilöllinen kohtaaminen ja tyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja usein onnistuneesti, sillä yli 80% jäsenistämme suosittelisi jäsenyyttämme ystävälleen tai kollegalleen. Suosittele sinäkin! 

Voita rajaton määrä kesälukemista suosittelemalla jäsenyyttämme

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi jokaisen moniosaajan, oli hän urapolkunsa alussa tai kokeneempi konkari.

Kun ystäväsi tai kollegasi liittyy jäseneksemme 22.4.-26.5.2024 välisenä aikana, sinä ja liittynyt ystäväsi voitte molemmat voittaa kolmen kuukauden ajaksi Storytel äänikirjapalvelun. Storytel Unlimited- tilauksella saat pääsyn koko Storytel-valikoimaan ja voit kuunnella ja lukea ilman rajoituksia. 

Jos arpaonni ei suosi sinua, saat silti kiitokseksi jokaisesta suosittelusi kautta liittyneestä jäsenestä 50 euron arvoisen Superlahjakortin! 

Miten voit toimia? 

Voit suositella jäsenyyttämme kertomalla meistä henkilökohtaisesti tai lähettämällä valmiin suositteluviestin. Viestissä kerromme ystävällesi lisää Speciasta. Voit käyttää suositteluviestiä turvallisin mielin, emme tallenna ystäväsi tietoja emmekä lähetä hänelle roskapostia. 

Kun ystäväsi liittyy jäseneksi, kysymme häneltä liittymislomakkeessa suosittelijan nimen. Saat tämän jälkeen erikseen sähköpostia kattojärjestöltämme Akavan Erityisaloilta Superlahjakortin vastaanottamisesta. 

Lähetä suositteluviesti


Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki Specia Asiantuntijat ja esihenkilöt ry:n jäsenet. Palkintojen lunastamisen edellytyksenä on voimassa oleva Specia ry:n jäsenyys. Arvonta suoritetaan kampanja-aikana liittyneiden uusien jäsenten ja heidän suosittelijoidensa kesken. Tiedot tarkistetaan jäsenrekisteristä. 

Arvottavat palkinnot

Arvomme kaikkien kampanja-aikana suosittelun kautta liittyneiden uusien jäsenten sekä heitä suositelleiden Specian jäsenten kesken 2 kpl 3kk Storytel unlimited- äänikirjapalvelun lahjakorttia. 

Arvonta-aika

Kaikki 26.5.2024 mennessä Specian jäseniksi liittyneet ja heitä suositelleet jäsenet ovat mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan viimeistään 9.6.2024. 

Voittajan informoiminen ja palkinnon lunastaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, joka arvontahetkellä on ilmoitettu jäsenrekisteriin. Lahjakortit toimitetaan sähköisesti voittajille. 

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvonnan toteuttaa Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry. Specia vastaa myös arpajaisverosta palkintojen suhteen.