Nainen vaaleanvihreässä takissa pitelee kädessään kompassia

Specian uusi ilme ja verkkosivut ovat täällä

Specian odotettu ilmeuudistus on valmis! Katselet juuri uusia verkkosivujamme, joiden tarkoituksena on tuoda entistä paremmin esille moniosaajajäsenillemme suunnattuja palveluita sekä ammatillista edunvalvontaamme.

Specian uusi ilme kuvastaa kokonaisvaltaisesti jäseniämme, eli hallinnon, kehittämisen ja suunnittelutyön moniosaajia monimuotoisilla urapoluillaan. Ilmeen graafisesta suunnittelusta on vastannut graafikko Kaisa Kartela ja verkkosivut on toteutettu yhteistyössä digimarkkinointitoimisto Paper Planesin kanssa.

– Ilmeen uudistuksen myötä visuaalinen ilmeemme vastaa paremmin moniosaajajäseniämme erilaisilla urapoluillaan. Piirretty viiva ja ei-symmetriset muodot kuvastavat jäsentemme uria, jotka ovat omannäköisiä ja monimuotoisia. Haluan erityisesti kiittää ilmeemme suunnitellutta graafikko Kaisa Kartelaa, joka pystyi graafisella ilmeellä näin loistavasti kuvastamaan monialaista jäsenistöämme, kiittelee toiminnanjohtaja Saara Paavola.

Ilmeuudistuksen eri vaiheissa myös hallituksen jäseniä kuultiin erityisesti Specian arvojen toteutumisen näkökulmasta.

– Uusi ilmeemme kuvastaa myös uudenlaista ammattijärjestöä. Haluamme vaikuttaa vahvan ammatillisen edunvalvonnan lisäksi myös siihen, että tulevaisuuden työelämä on kestävää ja vastuullista. Toimintamme arvolähtöisyys näkyy vahvemmin nyt myös viestinnässämme, kertoo hallituksen puheenjohtaja Pasi Hario

Ilme- ja verkkosivuprojektista vastannut viestintäsuunnittelijamme Pauliina Sneck odottaa innolla tulevaa.

– aloittaessani Speciassa sain ensimmäisenä käsiini vielä hiomattoman timantin eli ilmeuudistusprojektin. Otin tehtävän innolla vastaan, ja yhteistyö tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa on sujunut todella hienosti. Uusi ilme on monella tavalla inspiroiva ja tukee jäsenlähtöistä viestintäämme.

Tutustu rauhassa uusiin sivuihimme – toivottavasti olemme mielestäsi onnistuneet!

Uusi ilme tulee näkymään vahvasti verkkosivujen lisäksi sosiaalisen median kanavissamme – joko seuraat meitä?