Specian syyskokous 29.10.2022 etäyhteydellä

Jäsen – lämpimästi tervetuloa Specian syyskokoukseen 29.10.2022 etäyhteyden päähän!

Syyskokouksessa valitsemme yhdistyksellemme uuden puheenjohtajan sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle ja päätämme sääntömääräisistä asioista. Sääntömääräisinä asioina ovat esimerkiksi toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen ja jäsenmaksuista päättäminen ensi vuodelle.  

Pääset tutustumaan puheenjohtaja- ja hallitushakijoihin suojatulla sivustolla, johon olet saanut linkin ja salasanan henkilökohtaisella sähköpostilla torstaina 29.9.2022.  

Inkeri Ruuska

Kokouspäivän aluksi kuulemme Moniosaamisen renessanssi -kirjan kirjoittaja Inkeri Ruuskan puheenvuoron moniosaajan jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyen. Inkeri Ruuska kertoo muun muassa miten moniosaajana voit rakentaa omien arvojesi mukaista uramaisemaa. 

Tänä vuonna järjestämme syyskokouksen ensimmäistä kertaa vain etäyhteydellä. Kokouksen jälkeen keräämme osallistujapalautetta mm. alueellisen jäsendemokratian toteutumisesta sekä jäsenille suunnattujen tapahtumien järjestämisestä. Palaute auttaa meitä kehittämään kohtaamisiamme ja toimintaamme.  

OHJELMA  

Klo 12:00 Alkusanat  

Klo 12:05 Inkeri Ruuska: miten moniosaajana voit rakentaa arvojesi mukaista uramaisemaa  

Klo 13:00 Syyskokous 

Kokouspäivä päättyy n. klo 16:00  

Kokousmateriaalit ja etäosallistumislinkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kokousta.    

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu syyskokoukseen tästä

Ps.. Syksyn 2022 aikana olemme mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä yhdessä John Nurmisen säätiön kanssa. John Nurmisen Säätiö toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät myös tuleville jälkipolville. Lahjoitamme jokaisesta uudesta jäsenestä 5 euroa säätiölle Itämeren suojeluun. Voit osallistua kampanjaan suosittelemalla jäsenyyttämme ystävällesi tai kollegallesi! 

Lue lisää yhteistyöstä!