Specian syyskokous 25.11.2023

Lämpimästi tervetuloa Specia Asiantuntijat ja esihenkilöt ry:n syyskokoukseen 25.11.2023 Kilta-saliin Helsinkiin

Syyskokouksessa valitsemme yhdistyksellemme uusia hallituksen jäseniä sekä päätämme muista sääntömääräisistä asioista. Sääntömääräisinä asioina ovat esimerkiksi toimintasuunnitelman sekä talousarvion hyväksyminen ja vuoden 2024 jäsenmaksuista päättäminen.

Kokouspäivän aluksi halukkaat voivat osallistua Specian uuden strategian valmisteluun. Strategian taustatyöt ovat käynnissä ja se tullaan hyväksymään kevätkokouksessa 2024. Huom! Strategiatyötä tehdään vain paikan päällä Kilta-salissa.

Ohjelma

11:00 Alkusanat

11:05 Kohti uutta strategiaa

12:15 Lounastauko

13:15 Syyskokous (hybridi)

14:30 Kahvitauko

Kokouspäivä päättyy n. klo 17:00

Tilaisuus on avoin kaikille Specian jäsenille ja voit osallistua siihen itsellesi sopivalla tavalla. Syyskokouksessa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa päätöksiin äänestämällä. Osallistuminen ei velvoita sinua sitoutumaan esimerkiksi luottamustehtäviin, joihin haetaan aina erikseen. Kokoukseen voi osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä. Myös etäyhteydellä osallistuessa sinulla on äänioikeus.

Specian hallituksen uusiksi jäseniksi hakee tänä vuonna 22 hakijaa. Kaikkien ehdokkaiden esittelyt löydät syyskokouskutsusta, jonka olet saanut henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Noudatamme tilaisuuksissamme aina turvallisemman tilan periaatteita. Tule mukaan viettämään mukavaa päivää muiden moniosaajien kanssa yhteisten asioiden ja maistuvien tarjoilujen äärelle!

Ilmoittaudu mukaan 17.11.2023 mennessä.

ILMOITTAUDU SYYSKOKOUKSEEN TÄSTÄ