Specian kesäkisa – anna palautetta ja voita!

Specian kesäkisa 1.6.-19.6.2022

Meille kaikkein tärkeintä on tyytyväiset jäsenemme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti moniosaajien tarpeet ja jäsentemme toiveet huomioiden. Nyt palautteen antaminen on entistäkin palkitsevampaa! Osallistu siis Specian kesäkisaan kertomalla ajatuksiasi toiminnastamme ja olet mukana mahtavien palkintojen arvonnassa!

Anna meille palautetta ja osallistu arvontaan!

Arvomme kaikkien 19.6.2022 mennessä vastanneiden kesken:

Henkilökohtaisen moniosaajan uravalmennuskerran
(arvo 498 euroa) Valmentajana coach, työpsykologiasta väitellyt tohtori & yrittäjä sekä Moniosaamisen renessanssi -kirjan kirjoittaja Inkeri Ruuska

sekä

3 kappaletta Moniosaamisen renessanssi-oppaita työelämän edelläkävijöille

Osallistuminen on helppoa – kerro meille ajatuksiasi oheisen linkin kautta ja ilmoittaudu mukaan arvontaan.

Osallistu arvontaan


Lue myös Inkerin inspiroiva vieraskynäteksti: Moniosaaja on laaja-alainen rajoja ylittävä ammattilainen

Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat vastanneet Specian palautekyselyyn. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Pääpalkinnon lunastamisen edellytyksenä on voimassa oleva Specia ry:n jäsenyys. Vastaukset ovat anonyymeja ja niitä ei voida yhdistää arvonnassa tarvittaviin yhteystietoihin. Vastaamalla kyselyyn annat luvan käyttää vastauksiasi Specia ry:n viestinnässä.

Arvottavat palkinnot

Pääpalkintona Moniosaajan yksilövalmennus (arvo 496 euroa). Valmentajana coach, työpsykologiasta väitellyt tohtori ja kirjailija Inkeri Ruuska. Palkinnon lunastamisen edellytyksenä on voimassa oleva Specia ry:n jäsenyys.

Lisäksi arvomme 3 kpl Moniosaamisen Renessanssi -kirjaa (kirjailija Inkeri Ruuska) 

Arvonta-aika: arvonta päättyy 19.06.2022 ja arvonta suoritetaan viimeistään 27.06.2022 mennessä.

Voittajan informoiminen: Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pääpalkinnon voittaja saa lisätietoja sähköpostitse valmennuksen ajankohdan sopimisesta. Coaching tapahtuu joko kasvokkain voittajan valitsemassa paikassa pääkaupunkiseudulla tai Teamsin välityksellä syksyllä 2022 erikseen sovittavaan aikaan. Tapaamiseen sisältyy coachingin lisäksi ennakkotehtävä, jonka avulla voi valmistautua coachingiin.

Kirjalahjan voittajat saavat palkinnon postitse.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvonnan toteuttaa Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry. Specia vastaa myös arpajaisverosta palkintojen suhteen.