Specian jäsenet mukana Työterveyslaitoksen Tekoäly työn kehittämisen tueksi- hankkeessa

Specia ry on ollut yhteistyökumppanina Työsuojelurahaston rahoittamassa ja Työterveyslaitoksen koordinoimassa Tekoäly työn kehittämisen tueksi (TeKeT) -hankkeessa. Vuonna 2021 käynnistynyt hanke selvittää tekoälysovellusten mahdollisuuksia ja rajoitteita verkkoalustalla tapahtuvassa työyhteisön kehittämistoiminnassa. Hankkeessa tuotetun tiedon avulla voidaan kehittää vaikuttavia ja kustannustehokkaita tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja työpaikoille tukemaan osaamisen ja toiminnan kehittämistä ajasta ja paikasta riippumatta.

Hankkeen ohjausryhmäjäsenyyden lisäksi Specian jäseniä osallistui hankkeen järjestämään Aika & fokus -valmennukseen ja nyt tuloksia on mahdollista päästä seuraamaan webinaarissa 11.5.2022.

Osallistumalla pääset myös ensimmäisten joukossa tutustumaan Kehitä työtä verkossa –fasilitointioppaaseen. Maksuton webinaari on suunnattu erityisesti digitaalisia oppimisalustoja työssään hyödyntäville kouluttajille, kehittäjille ja työelämätoimijoille.

Kehitä työtä verkossa! Tekoäly vuorovaikutuksen virittäjänä – webinaari 11.5.2022 klo 9-10 , Lisätietoa ja  ilmoittautuminen. Webinaari tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa. Linkki tallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille.