Specia mukana pelastamassa Itämerta John Nurmisen Säätiön kanssa

Haluamme ammattijärjestönä toimia esimerkillisesti ja osallistua ilmastovastuullisen ja eettisesti kestävän työelämän edistämiseen. Vastuullisuus tarkoittaa meille Speciassa sekä arjen konkreettisia tekoja että strategisia kestäviä päätöksiä. 

Syksyn 2022 aikana olemme mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä yhdessä John Nurmisen säätiön kanssa. Lahjoitamme jokaisesta uudesta jäsenestä 5 euroa säätiölle Itämeren suojeluun. 

Meidän kaikkien Itämeri 

Rehevöityminen on Itämeren suurin ympäristöongelma. Vaikka merta rehevöittävät ravinnepäästöt on onnistuttu 1980-luvun jälkeen puolittamaan, rehevöitymisen näkyvät merkit, kuten sinilevien massaesiintymät vaivaavat Itämerta edelleen. 

Tuemme John Nurmisen Säätiötä, joka toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät myös tuleville jälkipolville.

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön toimintaa rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla.  www.johnnurmisensaatio.fi

Miten voit osallistua? 

Suosittele jäsenyyttämme ystävällesi tai kollegallesi! Jokaisesta 31.12.2022 mennessä liittyneestä uudesta jäsenestä lahjoitamme 5 euroa Itämeren suojelutyöhön John Nurmisen Säätiölle. Voit suositella jäsenyyttämme kertomalla meistä henkilökohtaisesti tai lähettämällä suositteluviestin.

Suosittele jäsenyyttä

kuvat: John Nurmisen Säätiö