Kengät lähietäisyydeltä pitkospuilla

Paranna digitaitojasi Eduhousen koulutuksilla

Akavan Erityisalojen kautta myös Specian jäsenille on nyt tarjolla Eduhousen Digitaidot-koulutuspalvelu keväälle 2022. Tarjolla on tutuimpien O365-sovellusten lisäksi mm. Excel-, Power BI -, some- sekä julkaisu- ja kuvankäsittelyaiheiden koulutukset käytännönläheisesti.

Kun omaa osaamistaan pystyy päivittämään, varmuus työssä onnistumisesta ja kehittymisestä kasvaa. Mielestäni jokaisen pitää huolehtia itse siitä, että digitaidot ovat riittävällä tasolla. Omasta työmarkkina-arvosta on tärkeä pitää huolta, iästä ja koulutustaustasta riippumatta, toteaa Akavan Erityisalojen koulutustarjonnasta vastaava Satu Sahla-Juvankoski.

Koulutuskalenterin kevään tarjonta on vapaasti käytössäsi kesäkuun loppuun saakka. Varaathan paikkasi maaliskuun aikana ja testaat koulutusetua!

Koulutuksien aiheista on aina tarjolla useampia toteutuksia, joista kukin voi valita itselleen sopivimman ajan maalis-kesäkuun aikana.

[button url=”https://trainings.eduhouse.fi/koulutukset/”]Koulutustarjonta ja ilmoittautuminen [/button]

 

Syötä Organisaatio-kohtaan ”Akavan Erityisalat” ja kurssipaikka on sinulle ilmainen. > Lue tarkemmat ilmoittautumisohjeet

Eduhouse Oy on voimakkaasti kasvava koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Se tarjoaa työelämää tukevia koulutuksia, jotka tuotetaan yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.