Olen Humanisti-kampanja nostaa humanistit ansaitusti valokeilaan


Olen humanisti -kampanja tuo esiin humanistien osaamista ja merkitystä työelämälle. Kampanja esittelee tunnettuja ja tuntemattomia humanisteja, tuottaa ymmärrystä humanististen alojen monipuolisuudesta ja korostaa humanististen tutkintojen omaavien erityisosaamista työelämässä.

Kampanjan tavoitteena on parantaa humanististen tutkintojen arvostusta yhteiskunnassa ja työmarkkinoilla. Olen Humanisti-kampanjan aikana pääset lukemaan mielenkiintoisia uratarinoita sekä näkökulmia, joista yhden tarjoaa specialaisia erityisesti huomioiden entinen historiantutkija ja nykyinen tulevaisuudentutkija Otto Tähkäpää.

Osallistu kampanjaan!

Haluamme kuulla myös sinun äänesi – lähde siis mukaan kampanjaan kertomalla ylpeästi omissa somekanavissasi – #olenhumanisti

Kampanja käynnistyy ensi viikolla. Ennen sitä voit jo käydä tutustumassa aiemmin julkaistuihin uratarinoihin ja juttuihin kampanjan sivuilla osoitteessa Olenhumanisti.fi

Olen humanisti -kampanjan taustalla Specian kanssa ovat Kieliasiantuntijat ry, Kuntien asiantuntijat – KUMULA ry, Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ry sekä Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry.

Seuraa kampanjaa somesssa