Nainen katsoo kiikareiden läpi

Kevään koulutuskalenteria päivitetty – tule mukaan innostaviin tilaisuuksiin!

Loppukevään 2022 aikana järjestämme vielä monia mielenkiintoisia tilaisuuksia! Tulossa on muun muassa odotettu kaksiosainen Tehoaprojektinhallintaan -koulutus sekä erityisesti järjestösektorilla työskenteleville suunnattu Kipinää varainhankintaan! Pidämme koulutukset etäyhteydellä, joten voit tulla mukaan omalta kotisohvaltasi. Kaikki tilaisuudet ovat jäsenillemme maksuttomia.

Tässä muutamia poimintoja kevään koulutuksista

Viestintäilta – Erilaiset työelämän viestintätilanteet
15.3. | Zoom

Viestitkö paljon työssäsi vaikket olekaan viestinnän ammattilainen? Haluaisitko kehittää viestintätaitojasi tai pohdituttaako millaisia erilaisia viestintätilanteita työelämässä voimmekaan kohdata?

Työhyvinvointikortti-koulutus
17.3. | Zoom

Työhyvinvointikortti-koulutus on tarkoitettu kaikille työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutuksella saadaan alkuun työhyvinvoinnin kehittäminen työpaikalla. Se vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista, jäsentää rooleja ja vastuita sekä tiivistää yhteistyötä.

Tehoa projektinhallintaan osa 1 & osa 2
24.3. & 31.3.| Zoom

Sisältääkö työsi vastuuta erilaisista projekteista? Toivotko lisää työkaluja ja osaamista onnistuneeseen projektinhallintaan?
Tervetuloa tuunaamaan projektinhallintataitojasi Specian ja Kumulan kaksiosaiseen ”Tehoa projektinhallintaan”-koulutukseen!

Kipinää varainhankintaan
7.4. | Zoom

Mistä onnistuneessa varainhankinnassa on kyse? Mitä “kuningasideoita” kannattaa välttää? Millä yleisösi innostuu lahjoittajiksi niin, että he tuntevat olevansa muutakin kuin käveleviä lompakoita?

[button url=”https://specia.fi/jasenyys/palvelut/tilaisuudet/”]Lue lisää tilaisuuksistamme ja ilmoittaudu mukaan! [/button]