Haemme kevään ajaksi korkeakouluharjoittelijaa

Hei sinä järjestötyöstä ja projekteista innostunut opiskelija, me halutaan sut Specialle korkeakouluharjoitteluun! 

Kiinnostaako ajankohtaiset työelämän ilmiöt ja edunvalvontatyö? Tuntuuko tasa-arvo ja vastuullisuus sulle tärkeiltä arvoilta? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi turvallisessa ympäristössä pienessä tiimissä? Jos vastauksesi on ”no ehdottomasti kyllä!”, jatka lukemista ja hae meille harjoitteluun!

Me ollaan Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry, noin 7000 jäsenen akavalainen ammattijärjestö. Jäsenemme työskentelevät eri sektoreilla hallinnon, kehittämisen ja suunnittelutyön tehtävissä. Valvomme moniosaajien etuja uran kaikissa vaiheissa ja haluamme rakentaa tasa-arvoisempaa ja inhimillisesti kestävämpää työelämää. Jäsenistöömme kuuluu reilut 700 opiskelijaa, jotka opiskelevat pääasiassa kasvatustieteitä tai humanistisia tieteitä.

Meillä työskennellään positiivisella ja toimeliaalla asenteella tehden paljon yhdessä, mutta omia projekteja edistämme myös itsenäisesti. Seuraamme aktiivisesti yhteiskunnallista keskustelua ja monipuolinen tehtäväkenttä edellyttää analyyttisyyttä, luovuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Perehdytämme harjoittelijan hyvin Specian toimintaan, mutta harjoittelun keston vuoksi perustaidot projektien hallinnasta sekä kyselyn tekemisestä on hyvä hallita. Tärkeintä on kuitenkin olla utelias, avoin ja rohkea!

Harjoitteluaika olisi loppukeväästä 2023. Meillä pääset heti tiimin jäseneksi ja osallistut omien projektien lisäksi myös kaikkeen toimiston yhteiseen tekemiseen. Omiksi vastuuprojekteiksi olemme ajatelleet seuraavia kokonaisuuksia

  • Jäsentutkimuksen koordinointi
  • Työelämäoppaat opiskelijoille
  • Taustatiedon kerääminen strategiamme päivittämistä varten

Saat myös vapaasti toteuttaa omia visioitasi ja ideoitasi, tuemme sinua sataprosenttisesti!

Jotta saisimme sinut vakuutettua, että ollaan sulle paras harjoittelupaikka, laitamme tähän vielä sitaatin edellisen harjoittelijamme fiiliksistä harjoittelun jälkeen:

 ”Minua ei eristetty puurtamaan itsekseni, vaan pääsin osallistumaan kaikkeen Specian toimintaan edunvalvontapalavereista opiskelijatapahtumiin ja Instagram-tilin päivittämisestä strategiatyöskentelyyn. Specialla harjoittelussa parasta olikin se, miten minut otettiin täysivaltaiseksi osaksi työyhteisöä. Mielipiteitäni ja kommenttejani kuunneltiin ja minut otettiin mukaan kaikkeen tekemiseen. Koko harjoittelun ajan tuntui siltä, että työpanoksestani oli hyötyä ja minua työntekijänä arvostettiin.”

Harjoittelun kesto ja hakuprosessi

Toivomme harjoittelusi kestävän kolme kuukautta, huhtikuusta kesäkuun loppuun. Maksamme kuukausipalkkaa 1350 euroa sekä tarjoamme lounasedun harjoittelun ajalta. Ilmoitathan, onko sinulla mahdollisuutta harjoittelutukeen. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Työaikaa voi joustavasti sovittaa työtehtävien sekä opintojen aikataulujen mukaan. Työskentelemme hybridimallilla eli töitä tehdään sekä toimistollamme Kruununhaassa että etänä.

Hakuaika päättyy 5.3.2023. Keskustelut järjestämme viikolla 10. 

Lähetä täysin vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@specia.fi. Jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää harjoitteluun liittyen, otathan yhteyttä!

Voit kysyä lisätietoa harjoittelusta toiminnanjohtaja Saara Paavolalta puhelimitse (050 329 7524) 27.2 klo 14-15 tai 28.2. klo 13-15.