Hae koulutustukea 15.12. mennessä

Tuemme jäsentemme omaehtoista osaamisen kehittämistä vuosittaisella koulutustuella. Maksamme tukea kurssimaksullisiin opintoihin vuosittain enintään 150 euroa/jäsen. Jos jäsenmaksusuorituksia eli ole viimeisen vuoden ajalta, on tuki 50 % eli enintään 75e.

Voit hakea Specian koulutustukea esimerkiksi avoimen yliopiston opintoihin, asiantuntijaseminaareihin tai maksullisiin kursseihin. Samaan opintokokonaisuuteen voi hakea tukea kahdesti, jos opinnot jatkuvat kalenterivuodesta seuraavaan. Matka-, majoitus- ja materiaalikulut eivät kuulu tuen piiriin. Voit hakea koulutustukea useaan kurssiin samanaikaisesti, myönnetyn tuen suuruus ei kuitenkaan ylitä 150 euroa/vuosi. Tukea ei voi hakea takautuvasti edellisten vuosien koulutusten maksuihin.

Näin haet tukea

Voit hakea koulutustukea ympäri vuoden. Hakemuksen liitteenä tulee olla kopio maksukuitista. Hallitus myöntää tuen ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse. Koulutustukea myönnetään kalenterivuoden aikana niin kauan kun toimintavuoteen budjetoidut määrärahat riittävät.

Jos sinua askarruttaa luetaanko opintosi koulutustuen piiriin, voit hakea ennakkopäätöksen sähköpostitse toimisto@specia.fi

Kysy rohkeasti lisää koulutustuesta tai hakemisesta!

Vuoden 2022 koulutustukea voit hakea 15.12.2022 mennessä. Ensi vuoden tukihakemuksia käsittelemme joulutauon jälkeen tammikuun lopulla.

Hae koulutustukea