Koulutuksia ja mukavaa yhdessäoloa Joensuussa!

Specia järjestää yhteistyössä Akavan Erityisalojen ja Itä-Suomen yliopiston kanssa koulutussarjan, joka sisältää kuusi työelämään liittyvää webinaariluentoa sekä mukavaa yhdessäoloa.

Koulutusilloissa katsotaan Akavan Erityisalojen webinaarikoulutus ja keskustellaan illan aiheesta pienen iltapalan äärellä. Koulutukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille Specian jäsenille. Osa sarjan koulutusilloista järjestetään yhteistyössä muiden Akavan Erityisalojen jäsenjärjestöjen kanssa, ja näistä ilmoitetaan kunkin järjestön jäsenille erillisillä tiedotteilla.

Kuhunkin sarjan koulutukseen ilmoittaudutaan erikseen, joten myös ilmoittautumisohjeet toimitetaan tapahtumakohtaisesti.

Tuo kaveri mukaan! Jokainen voi tuoda mukanaan yhden ei-jäsenen tutustumaan toimintaan ja tapaamaan uusia ihmisiä. Jokainen koulutusillan aikana liittynyt saa mukaansa pienen liittymislahjan, ja suosittelija suosittelijalahjan.

Lisätiedot webinaarisarjasta: Aino Harinen, aino@ainoharinen.fi.


Turvaa voimavarasi opiskelussa ja työnhaussa -webinaarikatsomo

7.3.2017 klo 16.30–19.30
Itä-Suomen yliopisto, Agora-rakennus, AG109

Haluatko täsmävinkit tehokkaaseen työnhakuun, jottet tuhlaa aikaasi turhaan? Haluatko varmistaa voimavarasi ja hyvinvointisi opintojen, työnhaun ja muun elämän keskellä? Tiedätkö, mitkä ovat tärkeimmät prioriteettisi arjen ajankäytössä? Lisätiedot.

Mukaan mahtuu 50 osallistujaa.
Ilmoittautuminen alkaa 7.2. klo 16.00 ja päättyy 28.2. klo 23.59.

Ilmoittaudu tästä


Tee fiksu työsopimus -webinaarikatsomo

2.5.2017 klo 16.30–19.30
Itä-Suomen yliopisto, Agora-rakennus, AG109

Koulutuksessa saat tietoa työlainsäädännön keskeisistä käsitteistä ja parhaat vinkit työsopimusneuvotteluun. Opit tarkastelemaan oman työsopimuksesi tärkeitä kohtia ennen allekirjoittamista ja tiedät, mitä työsopimuksen tulisi ja ei tulisi sisältää. Lisätiedot.

Mukaan mahtuu 40 osallistujaa.
Ilmoittautuminen päättyy ti 25.4. klo 23.59.

Yhteistyössä Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö Taku ry

Ilmoittaudu tästä