Tervetuloa Specian yhdistettyyn kevät- ja syyskokoukseen Helsinkiin tai etäyhteyksien päähän lauantaina 24. lokakuuta!  

Viime kevään kevätkokouksen ajankohtaa jouduttiin siirtämään sen hetkisen koronavirustilanteen vuoksi ja se pidetään nyt syyskokouksen yhteydessä. Täten siis kaikki kevätkokousasiat eli vuoden 2019 toimintaketomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen käsitellään syyskokouksen yhteydessä omana erillisenä kokouksenaan. 

Syyskokouksessa valitsemme hallitukselle puheenjohtajan ja hallituksen jäseniä, hyväksymme päivitetyn strategian ja päätämme ensi vuoden toiminnan suuntaviivoista sekä muista sääntömääräisistä asioista. Voit osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Huomaathan, että henkilövalinnoissa äänestäminen tapahtuu vain paikan päällä. Tarkkailemme kuitenkin koronatilanteen edistymistä ja teemme tarvittaessa muutoksia järjestelyihin.  

Jäsenet ovat saaneet linkin, jonka kautta hallitukseen hakijoihin pääsee tutustumaan ennen kokousta!

Kokouspäivän aluksi kuulemme puheenvuoron vuoden teemaamme eli ekologiseen työelämään liittyen otsikolla: “Ilmastonmuutos työelämän muutoksen ajurina”. Puhujana kokouksessa on viestintätoimisto Tekirissä vastuullisuuden ja ilmastoasioiden johtavana konsulttina toimiva Sini Harkki. 

Kokouspaikkana toimii Scandic Simonkenttä Helsingin keskustassa. Osallistujille tarjotaan lounas ja kahvit sekä korvataan matkakulut.Jos koronatilanne tuo muutoksia tilaisuuden järjestelyihin, tiedotamme kaikista muutoksista koko jäsenistöä. 

Ilmoittaudu kokoukseen täällä!