Haemme nyt motivoituneita, yhteispelistä innostuvia ja oppimishaluisia jäseniä mukaan luotsaamaan edunvalvontaamme! Aiempaa järjestökokemusta ei tarvita, tärkeintä on, että sinulla on aito halu vaikuttaa ja intoa paneutua yhteisten asioiden hoitoon.

Alta löydät lisätietoa hallitustoiminnastamme ja ohjeet hakuun. Hae viimeistään 8.10. mennessä. Haussa kuulemme mielellämme mitkä asiat sinua erityisesti kiinnostavat ja mihin toivoisit Specian keskittyvän edunvalvonnassamme.

Esittely hallitustoiminnasta

Haemme hallitukseen neljää varsinaista jäsentä ja yhtä opiskelijajäsentä erovuorossa olevien tilalle, sekä kolmea varajäsentä ja yhtä opiskelijavarajäsentä. Hallituksen jäsenten toimikausi on kaksivuotinen. Varajäsenten kausi kestää vuoden. Valinnat tehdään syyskokouksessa 9.11.2019. Eli laita päivämäärä jo ylös kalenteriin!  Haku on auki 9.9.–8.10.2019.

Hallituksessa pääset mukaan järjestömme strategiseen kehittämiseen sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan edunvalvontaamme. Hallitus kokoontuu 6–8 kertaa vuodessa. Hallitus pääsee suunnittelemaan myös intensiivisemmin järjestömme strategista toimintaa kahdesti vuodessa järjestettävissä seminaariviikonlopuissa! Hallituksen jäsenille maksetaan kokouspalkkiot ja korvataan matkakulut. Varajäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kaikkiin kokouksiin ja heille korvataan matkakulut.

Hakuohjeet

Hae hallitukseen lomakkeella 8.10. mennessä. Voit toimittaa esittelysi myös videolla (max. 2 minuuttia). Tarkemmat ohjeet videon sisältöön ja lähettämiseen löydät hakulomakkeelta. Ehdokkaiden esittelyt ovat nähtävissä Specian verkkosivuilla salasanan takana noin kuukauden ajan ennen syyskokousta. Ehdokkaita markkinoidaan uutiskirjeessä jäsenistölle.

Syykokouksessa 9.11. jokainen ehdokas esittelee itsensä ja tavoitteensa (max. 3 min). Jos et pääse paikalle, tee videoesittely, niin näytämme sen kokousosallistujille.

Halutessasi voit asettua ehdokkaaksi myös syyskokouksessa 9.11.2019.

Hae hallitukseen!