Tervetuloa Specian jäsentilaisuuteen! Specia tarjoaa festarilipun tilaisuuteen osallistuville jäsenille.
Aika: lauantai 17.6. klo 12 alkaen
Paikka: Ravintola Intro, Kauppakatu 20, Kuopio
Ohjelma
12.00 Kuopion alue Euroopan Gastronomiseksi alueeksi – Ilona Sares, Specian aluetoimija
13.00 –> Tutustuminen ruokafestareihin
Tilaisuuden kuvaus
SATOA goes WILD -ruokafestivaali valloittaa Kuopion kaupunkikeskustan. Toista kertaa järjestettävä tapahtuma tekee koko keskustan alueesta yhden suuren festivaalialueen jossa 10 paikallista ravintolaa hemmottelevat kulttuurikulinaristeja pohjoissavolaisilla villiruokaherkuilla. Luvassa mm. muhennettua juuripersiljaa paahdetun kesäkurpitsan ja maahumalan kera, luomuporkkanakeittoa ja jauhosavikkapiirakkaa, järvikala-spelttitaco villiyrttisalsaverdellä tai villiyrttijäätelöä, marjoja ja vaniljakermavaahtoa kuusenkerkkävoissa paistetun kotipullan kera.
Päivän aloitukseksi nautimme kesäiset kuohujuomat ja kuulemme Ilona Sareksen kertomana kuinka Kuopion alueesta rakennetaan Euroopan Gastronomista aluetta. Aloitusosiossa saat SATOA goes WILD festivaalipassin. Passi oikeuttaa kymmeneen villiruoka-annokseen. Tänä vuonna festivaalipassi toimii myös pääsylippuna Kuopion museon ja korttelimuseon näyttelyihin!
Lämpimästi tervetuloa!
Osallistujamäärä
Mukaan mahtuu 20 specialaista, ilmoittaudu siis nopeasti!
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 28.4. klo 16.00. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä osallistujille ostetaan festivaaliliput etukäteen.
Lisätiedot
Specian aluetoimija Ilona Sares, ilona.sares@proagria.fi, +358 43 8251216
Specian palvelupäällikkö Hanna-Mari Koski, hanna-mari.koski@specia.fi, +358443339116