Oletko näkemyksellinen viestinnän tekijä? Sujuvatko yhteistyö ja toiminnan koordinointi sinulta luontevasti? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi asiantuntijayhteisössä? Me ammattijärjestö Speciassa etsimme joukkoomme koordinaattoria luotsaamaan järjestömme viestintää sekä opiskelijajärjestöyhteistyötä.

Tehtävän kuvaus

Me Speciassa haluamme palvella jäseniämme modernisti ja monipuolisesti. Uudistamme toimintaamme aktiivisesti ja haluamme jatkuvasti kehittää edunvalvontaamme. Tästä työstä viestiminen, erityisesti sosiaalisessa mediassa, on järjestössämme avainroolissa. Koordinaattorin tehtävänä on tuottaa ajankohtaista ja monikanavaista sisältöä viestintäämme ennakkoluulottomasti ja freesillä visuaalisella ilmeellä. Pääset mukaan tekemään viestintästrategiaa ja suunnittelemaan viestintää sen pohjalta. Oletko siis valmis käärimään hihasi ja vahvistamaan viestintämme vaikuttavuutta?

Meille on tärkeää, että alojemme opiskelijat työllistyvät itselleen mielekkäisiin tehtäviin. Teemmekin tiivistä yhteistyötä opiskelijajärjestöjen ja alan opiskelijoiden kanssa. Koordinaattorina vastaat opiskelijajärjestöyhteistyöstä ja opiskelijajäsenrekrytoinnista sekä järjestät yliopistoilla työelämäpäiviä ympäri Suomen.

Tavoitteena on, että kevään aikana olet:

  • tutustunut yhteisömme ihmisiin, käytäntöihin ja yhteistyökumppaneihin sekä olet sulautunut arvokkaaksi osaksi tiimiämme
  • ottanut haltuun viestintäkanavamme ja opiskelijayhteistyön sekä luonnostellut askelmerkit viestinnän suunnittelulle strategian pohjalta
  • löytänyt toiminnastamme kehityskohteita ja aloittanut niiden edistämisen

Vuoden kuluttua teet itsenäisesti arvojamme vastaavaa vaikuttavaa viestintää sinulle tutussa toimintaympäristössä ja ylläpidät aktiivista opiskelijayhteistyötä. Uudistat toimintaa kanssamme entistä paremmaksi.

Näin menestyt tehtävässäsi

Olet aidosti kiinnostunut viestinnästä ja ymmärrät sen merkityksen toiminnan vaikuttavuudelle. Työskentelet empaattisella ja aikaansaavalla otteella. Sinulla on rohkea ja nykyaikainen visio viestinnästä sekä olet kiinnostunut yhteiskunnallisista ilmiöistä. Valinnassa pidämme tärkeänä myös, että aito ja arvostava ihmisten kohtaaminen on sinulle luontevaa ja mielekästä. Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta asiantuntijatehtävistä vaan arvostamme innostuneisuutta ja halua oppia.

Meistä

Specia – Asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt ry on noin 7000 jäsenen kasvava akavalainen ammattijärjestö. Jäsenemme työskentelevät eri aloilla asiantuntijoina ja esihenkilöinä.

Me Speciassa haluamme uudistaa ammattijärjestöjen tehtävää vastaamaan tulevaisuuden työelämää. Haluamme, että jäsenemme kokevat kuuluvansa arvojaan vastaavaan yhteisöön, joka on tukena uran eri vaiheissa. Toiminnassamme näkyvät vahvasti yhteisöllisyyden, eettisyyden, yhdenvertaisuuden ja henkilökohtaisuuden arvomme. Toimistolla teemme työtä paljon itsenäisesti, mutta tykkäämme työskennellä yhdessä, rennossa ilmapiirissä.  Sparraamme toisiamme ideoimaan rohkeasti ja oppimaan uutta.

Hakuohjeet

Tuntuivatko tavoitteemme ja toimintakulttuurimme siltä kuin olisit tullut kotiin? Jos vastasit kyllä, haluamme hakemuksesi! Muoto on vapaa, mutta lähetä se sähköpostitse toimisto@specia.fi  24.11. klo 14 mennessä. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi ja tiedon, milloin voisit aloittaa työn. Työsuhde on vakituinen. Hakemuksestasi haluaisimme erityisesti lukea näkemyksestäsi vaikuttavasta viestinnästä sekä kokemuksestasi opiskelijajärjestöistä. Erityisesti meitä kiinnostaa, mikä edellä mainituissa saa sinut inspiroitumaan.

Järjestämme haastattelut viikolla 48 ja 49. Haastatteluun kutsuttavia pyydämme tekemään kevyen ennakkotehtävän. Valinta tehdään 8.12. mennessä, ja työhön perehdytys olisi jo joulukuun aikana.

Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä tai järjestöstämme, soita rohkeasti. Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtajamme Saara numerossa 050 329 7524. Soitathan aamupäivisin klo 12 mennessä, niin ehdimme paremmin juttelemaan.

Odotamme jo innolla inspiroivia ajatuksiasi!

Terveisin työkaverit Saara Paavola ja Hanna-Mari Koski

Käy tutustumassa järjestöömme ja toimintaamme osoitteessa
www.specia.fi ja somessa @Speciary

Hakemukseen lisätty 10.11. klo 20 työsuhteen muoto (vakituinen).