Specia ry on 6900 jäsenen akavalainen ammatti- ja edunvalvontajärjestö, joka edustaa korkeasti koulutettuja ja työssään pätevöityneitä asiantuntijoita ja esimiehiä sekä FM- ja KM-asiantuntijakoulutuksissa opiskelevia. Teemme säännöllisesti omaa tutkimusta kartoittaaksemme jäsentemme työmarkkinoille sijoittumista.

Etsimme nyt tilausgradun tekijää tutkimukseemme, jossa selvitetään kuinka kasvatustieteilijätaustaiset jäsenemme ovat sijoittuneet työmarkkinoille. Gradun tekijä saa itse vapaasti valita tutkimuksen näkökulman ja metodin, pyydämme ainoastaan tiedot kasvatustieteilijä-jäsentemme työmarkkinoille sijoittumisesta. Tutkimus julkaistaan osana Specian tutkimussarjaa ja tulosten tulee olla käytettävissämme vuoden 2018 loppuun mennessä. Maksamme työstä 3000 euron palkkion tutkimuksen valmistuttua.

Jos kiinnostuit tilausgradumahdollisuudestamme, laita sähköpostitse toimistollemme toimisto@specia.fi lyhyt kuvaus itsestäsi sekä tutkimukseen suunnittelemastasi näkökulmasta 22.9. mennessä. Valitsemme tekijän ajankohtaisimman ja mielenkiintoisimman näkökulman perusteella.

Lisätiedot

Hanna-Mari Koski
Specian palvelupäällikkö
hanna-mari.koski@specia.fi