Tällä sivulla listattujen palveluiden lisäksi ammatinharjoittajajäsenillemme kuuluvat kaikki järjestömme palvelut, kuten koulutustuki ja vakuutukset. Saat myös arvokkaita oman alasi verkostoja osallistumalla toimintaamme.

Kirjanpito- ja laskutuspalvelu

Yhteistyökumppanimme tilitoimisto Rantalainen haluaa tarjota sinulle kirjanpito- ja laskutuspalvelupaketin edulliseen jäsenhintaan. Saat palvelut käyttöösi 25 % alennuksella sekä luotettavan kotimaisen pitkän linjan toimijan laatutakuulla. Pakettiin kuuluu täysin sähköinen ohjelmisto (esimerkiksi Procountor tai E-tasku), kirjanpitopalvelut sekä aloituspalaveri, jossa käydään yhdessä läpi ohjelmistot ja toimintamallit.

Jos haluat edun käyttöösi, ole suoraan yhteydessä Rantalaisen liiketoimintajohtajaan Jussi Ala-Riskuun, puh. 010 321 6746, jussi.ala-risku@rantalainen.fi

Tietoa ja neuvontaa

Saat tietoa ja tukea yritystoimintaan kattojärjestömme Akavan Erityisalojen asiantuntijoilta. Sivuilta löytyy myös kattava tietopaketti erilaisista yritysmuodoista, verotuksesta sekä muista yrittäjänä huomioitavista asioista.

Edunvalvonta AKY:n kautta

Ammatinharjoittaja- ja yrittäjäjäsentemme asioita ajaa Akavalaiset yrittäjät AKY ry. AKY edistää korkeakoulutettujen yrittäjien toimintaedellytyksiä, lisää yrittäjyysosaamista, mahdollistaa verkostoitumista sekä järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia.

AKY on Suomen Yrittäjien toimialajärjestö. Yhteistyön myötä jäsenliittojen yrittäjäjäsenet voivat hankkia itselleen Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin 93 eurolla / vuosi. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin, mutta se ei sisällä jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä. Voit hankkia palvelupaketin suoraan Suomen Yrittäjien kotisivuilta.

Lue lisää AKY:sta!