Specian vuosi on täynnä mielenkiintoisia koulutuksia ja teematilaisuuksia! Lista täydentyy koulutusten, tapahtumien sekä ilmoittautumisohjeiden osalta aina pitkin vuotta. Muistathan tutustua myös Akavan Erityisalojen koulutustarjontaan. Specian sekä Akavan Erityisalojen tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille Specian jäsenille. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot Specian tilaisuuksista
palvelupäällikkö Hanna-Mari Koski
hanna-mari.koski@specia.fi
+358443339116


Elokuu 2022

Etätyöretriitti
30.8 | Zoom

Osallistu tuttuun työretriitti-konseptiin omalta etätyöpisteeltäsi! Etätyöretriitillä opitaan tuotteliaista työtavoista ja oman ajankäytön johtamisesta. Tavoitteena on häiriöttömän työhön syventymisen ja tehokkaiden menetelmien avulla oppia vähentämään työn aiheuttamaa stressiä sekä minimoimaan keskeytyksiä. Retriitti sopii erinomaisesti etätöiden tekemiseen tai opiskeluun. Vietämme tehokkaan etäpäivän yhdessä ja päivän päätteeksi rauhoitutaan ammattilaisen vetämän restoratiivisen joogan parissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Julkaisemme syksyn muut koulutukset ja tilaisuudet poikkeuksellisesti vasta elokuun lopussa uusien nettisivujen avaamisen yhteydessä! Kurkkaa kattojärjestömme Akavan Erityisalojen koulutustarjonta syksylle täältä.

Vinkkaa tapahtuma- tai koulutusidea!