Specia tukee jäsentensä omaehtoista opiskelua. Maksamme tukea kurssimaksullisiin opintoihin vuosittain enintään 150 euroa/jäsen. Jos jäsenmaksusuorituksia eli ole viimeisen vuoden ajalta, on tuki 50 % eli enintään 75e.

Samaan opintokokonaisuuteen voi hakea tukea kahdesti, jos opinnot jatkuvat kalenterivuodesta seuraavaan. Matka-, majoitus- ja materiaalikulut eivät kuulu tuen piiriin. Hakemuksen liitteenä tulee olla lasku sekä kopio maksetuista kustannuksista. Voit hakea koulutustukea useaan kurssiin samanaikaisesti, myönnetyn tuen suuruus ei kuitenkaan ylitä 150 euroa/vuosi. Tukea ei voi hakea takautuvasti edellisten vuosien koulutusten maksuihin. Jos sinua askarruttaa luetaanko opintosi koulutustuen piiriin, voit hakea ennakkopäätöksen sähköpostitse toimisto@specia.fi.

Koulutustuet käsitellään pääsääntöisesti kuukauden viimeisellä viikolla. Vuoden viimeisten tukihakemusten tulee olla lähetetty 15.12. mennessä, jotta ne ehtii vielä kuluvan vuoden tukiin. Olemme sinuun yhteydessä, jos tarvitsemme hakemuksesta joitain lisätietoja.

Jos sinulla on kysyttävää koulutustuesta tai lomakkeen täyttämisestä, otathan yhteyttä toimisto@specia.fi.

Specian jäsenten käytettävissä on myös TJS Opintokeskuksen laaja koulutustarjonta sekä Akavan Erityisalojen ja sen yhteistyöjärjestöjen järjestämät koulutukset.

Jäsenille myönnetään koulutustukea myös TJS:n kurssien osallistumismakuihin.

Vuoden 2021 koulutustuet haettiin 15.12. mennessä, voit hakea ensi vuoden koulutuksiin taas tukea tammikuussa!

Hae koulutustukea tästä!