Lomaile Levillä!
Etusivu > Loma Levillä

Hyvinvointia Hirvasporosta

Specia vuokraa lomahuoneistoa jäsenetuhintaan jäsenilleen viikkovuokraperiaatteella lauantaista lauantaihin. Hengähdä työn, opintojen ja arjen keskellä Levin hangilla, vaelluspoluilla tai suositun lomakohteen tunnelmassa. 

Hirvasporo sopii hyvin perheille ja pienille ryhmille

Hirvasporo 2 A on Specian omistama lomaosake Etelä-Rakassa osoitteessa Nulppotie 1. Mökki sijaitsee reippaan kahden kilometrin kävelymatkan päässä kaikista Levitunturin palveluista ja laskettelurinteistä. 

Hirvasporo on hirsinen 80 m2 paritalohuoneisto, joka soveltuu makuupaikkojensa ja varustelunsa ansiosta 6–8 hengen ryhmille ja lapsiperheille. Lomahuoneistossa on kodikas tupakeittiö, pesuhuone ja sauna sekä kaksi makuuhuonetta, toinen alakerrassa ja toinen yläkerran parvella. Ulkoterassi ja parveke tekevät huoneistosta avaramman ja tuovat tilantuntua. Hirvasporo on allergiahuoneisto, joten lemmikkieläimiä ei voi valitettavasti ottaa lomalle mukaan.

Mökin varustelu

Hirvasporo on täysin kalustettu, ja siellä on tarvittavat astiat ja kodinkoneet. Liinavaatteet eivät sisälly viikkovuokraan, joten ne on hyvä ottaa mukaan kotoa lähdettäessä tai vaihtoehtoisesti vuokrata talohuollolta. Vuoteissa on aina käytettävä liinavaatteita. Keittiössä on kymmenelle hengelle mitoitettu perusastiasto ja -kodinkoneet. Oleskelutilassa on televisio cd- ja dvd-soittimineen, ja niistä voi nauttia takkatulen lämmössä. Lisäksi Hirvasporossa on sähkölämmitteinen sauna. Pesuhuoneen pyykinpesukone ja kuivauskaappi helpottavat vaatehuoltoa, ja varastosta löytyy kuivausteline. Lomahuoneiston yhteydessä on yksi lämpöpistoke, jonka avaimet ovat avainnipussa. Mikäli avaimet jäävät sisälle, talohuolto avaa oven yleisavaimella veloittaen vuorokauden ajankohdasta riippuen avausmaksun. Kodinkoneiden käyttöohjeet ovat jääkaapin alla olevassa laatikossa. Kesäaikaan lomailijoiden käytössä on kaasugrilli. Huoneistosta löytyy myös langaton 4G-internetyhteys. 

Huolehdi lomahuoneiston irtaimistosta, sillä jos jotain särkyy, vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan siitä suoraan KRT Rentaliin ja korvaamaan rikki menneet tavarat.

Lisäpalveluita KRT Rental -talohuollolta

Talohuolto KRT Rental & Service takaa Hirvasporossa majoittuvien viihtyvyyden päivystäen 24 tuntia vuorokaudessa. Heidän puhelinnumeronsa on 0400 155120. Yritys vuokraa muun muassa moottorikelkkoja ja polkupyöriä sekä kaapeli-tv-kanavakortteja. KRT tekee yhteistyötä myös Europcar-autovuokraamon kanssa. Ota halutessasi yhteyttä ja KRT järjestää tarvitsemasi palvelut toiveidesi mukaisesti.

Levin mökin esite 2018 (pdf)

 Hirvasporon pohjapiirros
Hirvasporon mökki ei valitettavasti ole esteetön.

Hirvasporo 2 A:n kalustoluettelo (pdf)


Hinnat

Huoneistoa vuokrataan viikkoperiaatteella. Vuokra-aika on lauantaista lauantaihin. 

Vuokrahinnat 2018

Korkeasesongin vuokrahinta 760 euroa/viikko
30.12.2017-6.1.2018 | 10.2.2018–21.4.2018 | 15.12.2018–29.12.2018

Muu lumiajan ja ruskaviikkojen vuokrahinta 400 euroa/viikko
6.1.2018–10.2.2018 | 18.8.2018–13.10.2018 | 10.11.2018–15.12.2018

Kesäkauden ja loppusyksyn vuokrahinta 200 euroa/viikko
21.4.2018–18.8.2018 | 13.10.2018–10.11.2018

Mökin maksu

Huoneiston viikkovuokraan sisältyy varausmaksu 100 euroa. Mökin koko vuokrahinta on maksettava ilmoitettuun eräpäivään (n. 30 päivää ennen vuokraviikkoa) mennessä. Jos et käytä varaamasi viikkoa, ilmoita siitä info@krt.fi ennen varausmaksun erääntymistä. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. 


Mökin haku

Mökin vuokraviikkoja voivat hakea kaikki Specian jäsenet. Jos samalle viikolle on useampia hakijoita, asetetaan etusijalle ne hakijat, jotka eivät ole viimeisen kahden vuoden aikana vuokranneet lomahuoneistoa. Jos samalle viikolle on useampi tasaveroisessa asemassa oleva hakija, ratkaistaan vuokraviikon saaja arvalla. Muut hakijat asetetaan arvonnalla varasijoille, kuitenkin huomioiden aiemmin todettu ensisijaisuus.

Hakuprosessin jälkeen vapaaksi jäänet vuokraviikot jaetaan kiinnostuneille Specian jäsenille ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaat viikot ilmoitetaan Specian verkkosivuilla. Viikkovarauksia ja peruutuksia hallinnoi KRT Rental; 0400 155120, info@krt.fi

 

 


Mökille saapuminen

Lentäen

Leville pääset nopeimmin lentäen Kittilän lentokentälle ja sieltä noin viidentoista minuutin bussi- tai taksikyydillä Sirkkaan.

Junalla

Jos matkustat rautateitse, päätepysäkit ovat Rovaniemen ja Kolarin rautatieasemat, joista ensin mainittu sijaitsee 170 km ja jälkimmäinen 80 km päässä Leviltä. Molemmilla asemilla on autojen purkuja lastauslaiturit, ja matkan voi taittaa kätevästi makuuvaunussa.

Linja-autolla

Myös linja-autot liikennöivät Helsinki–Levi välillä sesonkiaikaan.

Autolla

Tavallisin autoreitti Kittilään kulkenee Rovaniemen kautta valtatie 79:ää. Voit myös ajaa Kemistä Tornion kautta Kolariin ja edelleen Ylläsjärven kautta E8:aa Kittilään ja Leville. Kittilästä on Sirkan kylän keskustaan eli Leville parikymmentä kilometriä, ja kun oikealla näkyvät Levin eturinne ja Hotelli Levintunturi, olet perillä.

Sovi avainten luovutuksesta etukäteen

Huoneisto luovutetaan vuokralaisen käyttöön tulopäivänä viimeistään klo 16.00 ja avaimet on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Ilmoita tulostasi ja sovi avaimen luovutuksesta ennen lähtöäsi soittamalla talohuolto KRT Rental & Serviceen arkisin klo 9.00–16.00, puhelin 0400 155 120. Kun sovit avainten luovutuksesta, saat ajo-ohjeet toimistolle, josta avaimet luovutetaan. Toimisto sijaitsee osoitteessa Keskuskuja 3 B, 99130 Levi. Hakiessasi avaimet saat opastuksen Hirvasporoon.


Mökin siivous

Huolehdithan lomahuoneiston siisteydestä. Jokainen asukas huolehtii jälkiensä siivouksesta siten, että uudet asukkaat voivat majoittua kodikkaaseen lomahuoneistoon. Lomahuoneisto siivotaan itsepalveluperiaatteella: huoneiston voi siivota itse tai loppusiivouksen voi tilata talohuollosta niin halutessaan. Sovi siivouksesta tällöin jo majoittumisen yhteydessä KRT Rental -talohuollon kanssa.

Hirvasporossa ovat tarvittavat siivousvälineet ja -ohjeet, ja mikäli puutteita ilmenee, ota yhteys talohuoltoon heti asettuessasi taloksi. Huolehdi lähtiessäsi, että lattiat on imuroitu ja pesty, että pölyt on pyyhitty ja että kaikki astiat on pesty. Tarkista myös pesuhuoneen ja saunan siisteys. Vie roskat ja varmista, ettei kaappeihin jää ruokatarvikkeita tai avonaisia pakkauksia. Täytä myös takkapuukori. Huoltoyhtiöllä on oikeus veloittaa jälkikäteen puolitoistakertainen siivousmaksu, mikäli siivous on puutteellinen tai lomahuoneisto on jätetty asiattomaan kuntoon.


Peruutukset

Mikäli vuokraaja peruu varauksen loppuhinnan maksamisen jälkeen, mutta aiemmin kuin neljää viikkoa ennen vuokraviikon alkamisajankohtaa, loppuhinta palautetaan. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin neljä viikkoa ennen vuokraviikon alkamisajankohtaa, ei loppumaksua palauteta muutoin kuin sairaustapauksissa. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Peruutukset ilmoitetaan suoraan KRT Rentaliin; 0400155120, info@krt.fi

 

Yhteystiedot

Lomahuoneiston vuokraaja

Specia – Asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt ry
Snellmaninkatu 19—21 E 15
00170 Helsinki
toimisto@specia.fi

Lomahuoneiston osoite

Nulppotie 1, 99130 Sirkka

Lomahuoneiston isännöinti, talohuolto & varaukset ja peruutukset

KRT Rental and Service
Keskuskuja 3 B, 99130 Levi
puhelin 0400 155 120
info@krt.fi
www.krt.fi

Levi-info

Levin matkailu
99130 Sirkka
puhelin (016) 639 3300
levi.info@levi.fi
www.levi.fi

Muista myös Akavan Erityisalojen tuetut lomat!