Tervetuloa Specian kevätkokoukseen Helsinkiin lauantaina 16. maaliskuuta!  

Kokouspäivän aluksi kuulemme avauspuheenvuoron Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Jari Hakaselta työn tuunaamisesta, ja kuinka sen avulla lisäämme työn imua ja poistamme kuormitusta. Puheenvuoro on osa työhyvinvoinnin teemavuoden sarjaa ja tuo yhden näkökulman asiantuntijatyöelämän haasteisiin.

Kevätkokouksessa täydennämme hallitustamme, hyväksymme toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä päätämme muista sääntömääräisistä asioista. Kevätkokous päättää myös sääntöjemme päivittämisestä ajanmukaisiksi pykälien 4§ jäsenmaksut ja 9§ hallitus osalta.  

Hallituksestamme vapautui vuodenvaihteessa kaksi varsinaisen jäsenen paikkaa, joten täydennämme hallitusta. Tarvittaessa täydennämme myös varajäsenten paikkoja. Voit hakea hallitukseemme 26.2. mennessä alta löytyvällä lomakkeella. Valittavien henkilöiden toimikausi kestää vuoden 2019 loppuun. 

Hallituksessa pääset mukaan järjestömme strategiseen kehittämiseen sekä luotsaamaan edunvalvontaamme. Hallitus kokoontuu 6-8 kertaa vuodessa. Hallituksen jäsenille maksetaan kokouspalkkiot ja matkakulut korvataan. Varajäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kaikkiin kokouksiin ja heille korvataan matkakulut. 

Kevätkokoukseen ovat tervetulleita kaikki Specian jäsenet. Osallistujille tarjotaan lounas ja päiväkahvit sekä korvataan matkakulut. 

Tarjoilujen varaamista varten toivomme ilmoittautumista kokoukseemme 3.3. mennessä.

Hae hallitukseen!

Julkaisemme hakijoiden tiedot sivuillamme hakuajan päätyttyä salasanan takana. Salasana lähetetään koko jäsenistölle hakuajan päättymisen jälkeen muistutuskutsun yhteydessä. Voit sääntöjemme mukaisesti asettua ehdolle myös paikan päällä kevätkokouksessa.   

Kevätkokouksessa 16.3. jokainen ehdokas esittelee itsensä (max. 3 min). Jos et pääse paikalle, tee videoesittely, jotta voimme näyttää sen kokousosallistujille.