Kirjanpito- ja laskutuspalvelu

Yhteistyökumppanimme tilitoimisto Rantalainen haluaa tarjota sinulle kirjanpito- ja laskutuspalvelupaketin edulliseen jäsenhintaan. Saat palvelut käyttöösi 25 % alennuksella sekä luotettavan kotimaisen pitkän linjan toimijan laatutakuulla. Pakettiin kuuluu täysin sähköinen ohjelmisto (esimerkiksi Procountor tai E-tasku), kirjanpitopalvelut sekä aloituspalaveri, jossa käydään yhdessä läpi ohjelmistot ja toimintamallit.

Jos haluat edun käyttöösi, ole suoraan yhteydessä Rantalaisen liiketoimintajohtajaan Jussi Ala-Riskuun, puh. 010 321 6746, jussi.ala-risku@rantalainen.fi

SpeciaHub – tila etätyöskentelyyn ja omiin tilaisuuksiin

Jos sinulla ei ole omaa toimipistettä tai kaipaat muuten vain vaihtelua työpäiviisi, voit Specian jäsenenä hyödyntää SpeciaHubiamme etätyötilana. Ammatinharjoittajana voit myös vuokrata SpeciaHubia jäsenhintaan oman yrityksesi käyttöön esimerkiksi erilaisia koulutuksia tai muita tilaisuuksia varten. Lue lisää!

Tietoa ja neuvontaa

Saat tietoa ja tukea yritystoimintaan kattojärjestömme Akavan Erityisalojen asiantuntijoilta. Sivuilta löytyy myös kattava tietopaketti erilaisista yritysmuodoista, verotuksesta sekä muista yrittäjänä huomioitavista asioista.

Edunvalvonta AKY:n kautta

Ammatinharjoittaja- ja yrittäjäjäsentemme asioita ajaa Akavalaiset yrittäjät AKY ry. AKY edistää korkeakoulutettujen yrittäjien toimintaedellytyksiä, lisää yrittäjyysosaamista, mahdollistaa verkostoitumista sekä järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia. Lue lisää toiminnasta AKY:n sivuilta.

Näiden lisäksi myös ammatinharjoittajajäsenillemme kuuluvat kaikki järjestömme palvelut, kuten koulutustuki ja vakuutukset. Saat myös arvokkaita oman alasi verkostoja osallistumalla toimintaamme.