Kirjanpito- ja laskutuspalvelu

Yhteistyökumppanimme tilitoimisto Rantalainen haluaa tarjota sinulle kirjanpito- ja laskutuspalvelupaketin edulliseen jäsenhintaan. Saat palvelut käyttöösi 25 % alennuksella sekä luotettavan kotimaisen pitkän linjan toimijan laatutakuulla. Pakettiin kuuluu täysin sähköinen ohjelmisto (esimerkiksi Procountor tai E-tasku), kirjanpitopalvelut sekä aloituspalaveri, jossa käydään yhdessä läpi ohjelmistot ja toimintamallit.

Jos haluat edun käyttöösi, ole suoraan yhteydessä Rantalaisen liiketoimintajohtajaan Jussi Ala-Riskuun, puh. 010 321 6746, jussi.ala-risku@rantalainen.fi

Tietoa ja neuvontaa

Saat tietoa ja tukea yritystoimintaan kattojärjestömme Akavan Erityisalojen asiantuntijoilta. Sivuilta löytyy myös kattava tietopaketti erilaisista yritysmuodoista sekä yrittäjänä huomioitavista asioista.

Edunvalvonta AKY:n kautta

Ammatinharjoittaja- ja yrittäjäjäsentemme asioita ajaa Akavalaiset yrittäjät AKY ry. AKY edistää korkeakoulutettujen yrittäjien toimintaedellytyksiä, lisää yrittäjyysosaamista, mahdollistaa verkostoitumista sekä järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia. Lue lisää toiminnasta AKY:n sivuilta.