Työnhakuneuvonta

Specia ja Akavan Erityisalat tarjoavat specialaisille tukea urasuunnitteluun, työnhakuun sekä ammatilliseen kehittymiseen. Työnhaku- ja urasuunnittelupalvelua käyttämällä voit jäsentää ja kiteyttää taitojasi sekä mielenkiinnonkohteitasi.

Hakemus, LinkdedIn ja CV kuntoon!

Specian toimiston väki auttaa sinua henkilökohtaisesti työnhakutilanteessa. Neuvomme parhaat tavat asiantuntijakentän työnhakuun sekä autamme hakudokumenttien laatimisessa sekä palkkatoiveen määrittelyssä.

Jos tarvitset apua työnhakudokumenttien tai LinkedInin parissa, laita viestiä toimisto@specia.fi! Neuvonnan jälkeen olisi mahtavaa, jos antaisit meille myös palautetta!

Psst. Oletko löytänyt artikkelimme vaikuttavan CV:n tekemisestä ja työhaastattelutilanteeseen valmistautumisesta?

Palkkaneuvonta

Specia auttaa sinua määrittelemään palkkatoiveesi. Saat henkilökohtaista palkkaneuvontaa osoitteesta toimisto@specia.fi.

Palkkapyynnöt perustuvat työn vaativuuden, vastuun ja osaamisen (työkokemuksen) kaltaisiin mittareihin. Palkkatoiveissa on hyvä huomioida myös johtamisosaamisen, päätöksenteon vaativuuden ja työn kuormittavuuden kaltaisia tekijöitä sekä toki organisaation koko ja toimiala. Monilla työnantajilla on omat palkkausjärjestelmänsä ja osan palkat määräytyvät työ- ja virkaehtosopimusten taulukoin.

Jätä palautetta neuvonnasta täällä!

Alueellinen työnhakuvalmennus

Tukea työnhakuun ja työllistymiseen saat myös yhteisakavalaisista alueellisista hankkeista. Niiden sisältämän koulutukset, tapahtumat, webinaarit ja vertaisryhmät ovat jäsenille maksuttomia. Katso oman alueesi tarjonta Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa  sekä Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa ja Kainuussa.

Nämä alueelliset työllistymishankkeet eli koulutukset, tapahtumat, webinaarit ja vertaisryhmät ovat jäsenille maksuttomia. Aktiivisuutta kerryttävä toiminta vaihtelee eri projektien kesken. Tarkemmat tiedot ja todistukset osallistumisesta saat suoraan kustakin projektista.

Urapalvelu

Jäsenillämme on käytössä Akavan Erityisalojen Urapalvelu, josta saat apua urasuunnitteluun ja omassa työssä kehittymiseen sekä tukea työnhakuun ja työhyvinvointiin. Uravalmennuksen tarjoaa jäsenillemme UP Partners ja se toteutetaan Skypen tai puhelimen kautta. Löydät myös urapalveluiden sivuilta kattavan valikoiman erilaisia videoita, joista löytyy apua työelämän eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Lisätietoja urapalvelusta ja ohjeet kirjautumiseen Akavan Erityisalojen sivuilta.