Työnhakuneuvonta (neuvonta kesätauolla 21.6.-3.8.2021)

Specia ja Akavan Erityisalat tarjoavat specialaisille tukea urasuunnitteluun, työnhakuun sekä ammatilliseen kehittymiseen. Työnhaku- ja urasuunnittelupalvelua käyttämällä voit jäsentää ja kiteyttää taitojasi sekä mielenkiinnonkohteitasi.

Hakemus, LinkdedIn ja CV kuntoon!

Specian toimiston väki auttaa sinua henkilökohtaisesti työnhakutilanteessa. Neuvomme parhaat tavat asiantuntijakentän työnhakuun sekä autamme hakudokumenttien laatimisessa sekä palkkatoiveen määrittelyssä.

Jos tarvitset apua työnhakudokumenttien tai LinkedInin parissa, laita viestiä toimisto@specia.fi! Neuvonnan jälkeen olisi mahtavaa, jos antaisit meille myös palautetta!

Psst. Oletko löytänyt artikkelimme vaikuttavan CV:n tekemisestä ja työhaastattelutilanteeseen valmistautumisesta?

Palkkaneuvonta

Specia auttaa sinua määrittelemään palkkatoiveesi. Saat henkilökohtaista palkkaneuvontaa osoitteesta toimisto@specia.fi.

Palkkapyynnöt perustuvat työn vaativuuden, vastuun ja osaamisen (työkokemuksen) kaltaisiin mittareihin. Palkkatoiveissa on hyvä huomioida myös johtamisosaamisen, päätöksenteon vaativuuden ja työn kuormittavuuden kaltaisia tekijöitä sekä toki organisaation koko ja toimiala. Monilla työnantajilla on omat palkkausjärjestelmänsä ja osan palkat määräytyvät työ- ja virkaehtosopimusten taulukoin.

Jätä palautetta neuvonnasta täällä!

Alueellinen työnhakuvalmennus

Oletko työtön tai työttömyysuhan alla? Tukea työnhakuun ja työllistymiseen saat yhteisakavalaisista alueellisista hankkeista! Niiden sisältämän koulutukset, tapahtumat, webinaarit ja vertaisryhmät ovat jäsenille maksuttomia.

Lue lisää!

 

Urapalvelu

Käytössäsi on Akavan Erityisalojen Urapalvelu, josta saat apua urasuunnitteluun ja omassa työssä kehittymiseen sekä tukea työnhakuun ja työhyvinvointiin. Uravalmennuksen tarjoaa jäsenillemme UP Partners ja se toteutetaan Skypen tai puhelimen kautta. Löydät myös urapalveluiden sivuilta kattavan valikoiman erilaisia videoita, joista löytyy apua työelämän eri vaiheisiin ja tilanteisiin.

Lue lisää Urapalvelusta!