Työnhakuneuvonta

Specia ja Akavan Erityisalat tarjoavat specialaisille tukea urasuunnitteluun, työnhakuun sekä ammatilliseen kehittymiseen. Työnhaku- ja urasuunnittelupalvelua käyttämällä voit jäsentää ja kiteyttää taitojasi sekä mielenkiinnonkohteitasi.

Hakemus, LinkdedIn ja CV kuntoon

Specian toimiston väki auttaa sinua henkilökohtaisesti työnhakutilanteessa. Neuvomme parhaat tavat asiantuntijakentän työnhakuun sekä autamme hakudokumenttien laatimisessa sekä palkkatoiveen määrittelyssä. Lisätietoa palkkaneuvonnasta löydät edunvalvontaosiosta.

Jos tarvitset apua työnhakudokumenttien tai LinkedInin parissa, laita viestiä toimisto@specia.fi! Neuvonnan jälkeen olisi mahtavaa, jos antaisit meille myös palautetta!

Alueellinen työnhakuvalmennus

Tukea työnhakuun ja työllistymiseen saat myös yhteisakavalaisista alueellisista hankkeista. Niiden sisältämän koulutukset, tapahtumat, webinaarit ja vertaisryhmät ovat jäsenille maksuttomia. Katso oman alueesi tarjonta Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa  sekä Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa ja Kainuussa.

Nämä alueelliset työllistymishankkeet eli koulutukset, tapahtumat, webinaarit ja vertaisryhmät ovat jäsenille maksuttomia. Aktiivisuutta kerryttävä toiminta vaihtelee eri projektien kesken. Tarkemmat tiedot ja todistukset osallistumisesta saat suoraan kustakin projektista.

Aktiivisuutta kerryttävät työllistymisvalmennukset

Kattojärjestömme Akavan Erityisalat tarjoaa jäsenillemme urapalveluista vastaavan yhteistyökumppaninsa Up Partnersin kanssa aktiivimallikelpoisen Taitava työnhakija-verkkovalmennuksen. Verkkovalmennuksen voit suorittaa missä vain ja milloin vain.Valmennukseen ei ole hakuaikoja, vaan sen voi aloittaa käyttäjätunnukset saatuaan. 

Lue lisää!

 

Urapalvelu

Jäsenillämme on käytössä Akavan Erityisalojen Urapalvelu, josta saat apua urasuunnitteluun ja omassa työssä kehittymiseen sekä tukea työnhakuun ja työhyvinvointiin. Uravalmennuksen tarjoaa jäsenillemme UP Partners ja se toteutetaan Skypen tai puhelimen kautta. Löydät myös urapalveluiden sivuilta kattavan valikoiman erilaisia videoita, joista löytyy apua työelämän eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Lisätietoja urapalvelusta ja ohjeet kirjautumiseen Akavan Erityisalojen sivuilta.