Työpsykologi

Jäsentemme käytössä on työpsykologi Karri, joka auttaa erilaisten tilanteiden äärellä. Karri on työskennellyt asiantuntijayritysten parissa ja pitänyt etävastaanottoa vuodesta 2015. Tällä hetkellä Karri tekee työterveyttä, henkilöarviointeja ja valmennuksia, ja on erikoistunut erityisesti kriiseihin ja työpaikkakiusaamiseen liittyviin töihin.

Tarjoamme jäsenillemme 1-3 tapaamista ilmaiseksi. Saat apua työelämän haasteisiin ennen kuin avun etsiminen on välttämätöntä.

Pääset ajanvaraukseen Karrin sivuilta. Kirjautumiseen vaadittava salasana lähetetään säännöllisin välein Specian uutiskirjeen mukana. Voit kysyä salasanaa myös Specian toimistolta: toimisto@specia.fi.

Psykologipalvelu toteutetaan GDPR-vaatimusten mukaisesti. Palvelun tuottaja on sitoutunut suojaamaan jäsenen yksityisyyttä ja pyrkii varmistamaan sen useilla pehmeillä (kirjauskäytännöt, tietojen säilytys) ja kovilla (esim. etäyhteyden end-to-end- ja kovalevykryptaus, two-way verification, erillinen tietoturvapalvelu) turvallisuusratkaisuilla. Palvelun käyttäjällä on oikeus pyytää häntä koskevat tietonsa ja saada tietoa tarkemmasta käsittelyn tavasta.

Karri kuvailee palvelua seuraavasti:

”Kenelläkään ei pitäisi olla viikkoja pidempään kurjaa. Yksilövastaanotossa tähtään siihen, että luonani käyvä saa helpotusta ja konkreettista apua irti heti ensimmäisellä käynnillä. Specia ry:n jäsenenä voit kääntyä puoleeni esimerkiksi silloin, kun työn hallinta, vaatimukset ja palautuminen tuntuvat lipsuneen punaisen puolelle.”

Eräs jäsen kuvailee juttutuokiotaan Karrin kanssa seuraavasti:

Kaikki toimi! Sain omia keskeneräisiä ajatuksia järjestettyä ja paljon uutta mietittävää uupumuksen selättämiseksi. Yllätyin todella positiivisesti miten nopeasti Karri pystyi ymmärtämään tilanteeni ja tuntemaan tuntemukseni sekä sen jälkeen auttamaan minua. Tulin 100 % kuulluksi ja autetuksi. Kaunis kiitos!

Varaa aika Karrin vastaanotolle!

 

Katso Karri-Pekka Kauppisen vinkit palautumiseen:

 

Vakuutukset

Stressitöntä vapaa-aikaa ja matkustelua! Specialaisten jäsenetuna on kolme erilaista vakuutusta turvaamaan arkea niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Jäsenyyden myötä saat seuraavat vakuutukset:

  • Matkustajavakuutus (Turvasta)
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus (Turvasta)

TaskuTurva-sovelluksessa matkavakuutus kulkee kätevästi mukanasi.

  • Vastuu- ja oikeusturvavakuutus (Ifistä)

Lisätietoja vakuutuksista Akavan Erityisalojen sivulta

Member+

Specian jäsenenä saat myös käyttöösi akavalaisten jäsenedut Member+-palvelun kautta. Työn vastapainoksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi löydät loistotarjouksia muun muassa lomahuoneistoista, lehdistä ja liikuntapalveluista.