Työpsykologi

Jäsentemme käytössä on oma työpsykologi Karri, joka auttaa jäseniämme erilaisten tilanteiden äärellä. Karri on työskennellyt erilaisten asiantuntijayritysten parissa ja pitänyt etävastaanottoa vuodesta 2015. Tällä hetkellä Karri tekee työterveyttä, henkilöarviointeja ja valmennuksia, ja on erikoistunut erityisesti kriiseihin ja työpaikkakiusaamiseen liittyviin töihin.

Karri kuvailee palvelua seuraavasti:

”Kenelläkään ei pitäisi olla viikkoja pidempään kurjaa. Yksilövastaanotossa tähtään siihen, että luonani käyvä saa helpotusta ja konkreettista apua irti heti ensimmäisellä käynnillä. Specia ry:n jäsenenä voit kääntyä puoleeni esimerkiksi silloin, kun työn hallinta, vaatimukset ja palautuminen tuntuvat lipsuneen punaisen puolelle.”

Tarjoamme jäsenillemme 1-3 tapaamista ilmaiseksi. Tarjoamme apua työelämän haasteisiin ennen kuin avun etsiminen on välttämätöntä.

Pääset ajanvaraukseen Karrin sivuilta. Kirjautumiseen vaadittava salasana löytyy sähköpostistasi. Jos viesti ei ole tavoittanut sinua, ota yhteyttä toimistoon toimisto@specia.fi.

Katso Karri-Pekka Kauppisen vinkit palautumiseen:

 

Vakuutukset

Stressitöntä vapaa-aikaa ja matkustelua! Specialaisten jäsenetuna on kolme erilaista vakuutusta turvaamaan arkea niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Jäsenyyden myötä saat seuraavat vakuutukset:

Matkustajavakuutus (Turvasta)
Vapaa-ajan tapaturmavakuutus (Turvasta)
Vastuu- ja oikeusturvavakuutus (Ifistä)
Lisätietoja vakuutuksista Akavan Erityisalojen sivulta

Member+

Specian jäsenenä saat myös käyttöösi akavalaisten jäsenedut Member+-palvelun kautta. Työn vastapainoksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi löydät loistotarjouksia muun muassa lomahuoneistoista, lehdistä ja liikuntapalveluista.