Specian vuosi on täynnä mielenkiintoisia koulutuksia ja jäsentilaisuuksia ympäri Suomen! Lista täydentyy koulutusten, tapahtumien sekä ilmoittautumisohjeiden osalta vielä pitkin vuotta.  Muistathan tutustua myös Akavan Erityisalojen koulutustarjontaan. Specian sekä Akavan Erityisalojen tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille Specian jäsenille. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot Specian tilaisuuksista
palvelupäällikkö Hanna-Mari Koski
+358443339116
hanna-mari.koski@specia.fi

Lokakuu

Työretriitti 
8.10. | Turku
Tule tekemään päiväksi omia töitä yhteisellä rytmillä! Retriitti sopii erinomaisesti etätöiden tekemiseen tai opiskeluun. Vietämme tehokkaan etäpäivän Turussa Logomolla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Kohti kestävämpää itsensä johtamista
10.10. | Helsinki
Oletko joskus suunnitellut jotakin, joka on sittemmin jäänyt syystä tai toisesta? Liittyykö sinulla tavoitteiden asettamiseen psyykkistä allergiaa tai niiden saavuttamiseen antikliimaksia? Kiinnostaisiko sinua kuulla psykologin ajatuksia kestävästä tavasta johtaa itseäsi?

Mikäli jokin ylläolevasta resonoi, niin tervetuloa Specian työpsykologi Karri-Pekka Kauppisen workshoppiin kuulemaan lisää. Workshopin tavoitteena on kirkastaa itsensä johtamiseen liittyvää toimintaa ja tämänhetkisen sinäsi tuntemusta. Itsetuntemus auttaa merkittävästi toiminnan ohjauksessa, tavoitteille omistautumisessa sekä niihin suhtautumisessa, ja siksi workshopin ideana on matkata enempi itseen kuin kirjallisuusviidakkoon päin.

Käytännössä koulutuksen tavoitteena on auttaa
– lisäämään sitä mikä toimii
– vähentämään sitä mikä ei toimi
– tunnistamaan oman ajattelun ansoja
– saavuttamaan tavoitteita, joihin voi olla tyytyväinen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Organisaatiovierailu Iloksi ja Voimaksi osuuskuntaan
17.10. | Tampere
Tällä organisaatiovierailulla tutustumme paikallisen osuuskunnan toimintaan. Osuuskunta Iloksi ja Voimaksi on tamperelainen monialaisista asiantuntijoista koostuva osuuskunta, joka tuottaa mm. psykoterapian, työnohjauksen ja kehittämisen palveluita organisaatioille, työyhteisöille sekä esihenkilöille ja työntekijöille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Moniosaajien minihautomo – intensiivikurssi yrittäjyydestä kiinnostuneille
21.10-24.10. | Helsinki

Moniosaajien minihautomossa pääset pohtimaan omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi asiantuntijoiden tuella sekä alustavasti luomaan oman näköistäsi yritysideaa.

Tule siis konseptoimaan osaamistasi Specian ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKAn minihautomoon 21.–24.10.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Marraskuu

Organisaatiovierailu Eminelle
4.11. | Helsinki
Pääsemme tällä vierailulla tutustumaan Vaikuttavan Työnantajabrändin reseptiin Eminellä! Employee Excperience Agency Emine opastaa yrityksiä ratkaisemaan osaajapulaansa systemaattisen työnantajabrändin rakentamisen ja HR-markkinoinnin keinoin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Syyskokous
9.11. | Helsinki

Tervetuloa Specian syyskokoukseen! Syyskokouksessa valitsemme hallitukseen jäseniä ja päätämme muista sääntömääräisistä asioista. Kokouspäivän aluksi kuulemme avauspuheenvuoron kirjailija Eveliina Niemiseltä. Eveliina puhuu kirjassaan ”Late Bloomers” käsittelemistään ylisuorittamisen aikakauden teemoista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Työretriitti 
12.11. | Tampere
Tule tekemään päiväksi omia töitä yhteisellä rytmillä! Retriitti sopii erinomaisesti etätöiden tekemiseen tai opiskeluun. Vietämme tehokkaan etäpäivän Ahlmanin kartanolla Tampereella.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Kasvatustieteilijöiden asiantuntijaseminaari – älykkään oppimisen aikakausi
14.11. | Helsinki
Suuren suosion saanut kasvatustietielijöiden asiantuntijaseminaari virkistää mieltä tällä kertaa marraskuussa! Teemana semmassa tällä kertaa tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet oppimisen kentällä. Tarkempi ohjelma ja puhujat julkaistaan hieman myöhemmin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Ikä – este vai voimavara? – työpaja uran seniorivaiheessa oleville
20.11. | Helsinki
Kaipaatko lisää työnimua ja inspiraatiota uran seniorivaiheeseen? Tuntuuko jatkuvan muutoksen ja kehityksen vauhti välillä uuvuttavalta?  Tule voimavarakeskeiseen työpajaan löytämään uutta inspiraatiota ja näkökulmaa omaan osaamiseen ja uraan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Tallenteet koulutuksista & menneet tapahtumat

Specian webinaarikoulutusten tallenteet löytyvät Specian verkkosivuilta. ​
Koulutusten tallenteet tästä

Tutustu myös menneisiin tapahtumiin täältä.

Vinkkaa tapahtuma- tai koulutusidea!