Päivitys koskien koronavirusta 18.8.2020: 

Syksyllä 2020 Specian jäsentilaisuudet painottuvat webinaareihin ja verkkokoulutuksiin. Seuraamme tilanteen kehittymistä jatkuvasti ja päivitämme tätä sivua.

Myös Akavan Erityisalat tarjoaa syksyllä paljon erilaisia webinaareja. Käy lukemassa Akavan Erityisalojen juristien koostamat vastaukset jäsenten esittämiin kysymyksiin koskien koronaa ja työsuhdetta täältä.

Huolehditaan toisistamme muistamalla hyvä käsihygienia, yskimällä hihaan sekä välttämällä kasvojen koskettelua. Kannustamme myös kaikkia tekemään etätöitä, jos työnantaja on mahdollistanut sen. Ihanaa syksyä!

Specian vuosi on täynnä mielenkiintoisia koulutuksia ja jäsentilaisuuksia ympäri Suomen! Lista täydentyy koulutusten, tapahtumien sekä ilmoittautumisohjeiden osalta vielä pitkin vuotta. Muistathan tutustua myös Akavan Erityisalojen koulutustarjontaan. Specian sekä Akavan Erityisalojen tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille Specian jäsenille. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot Specian tilaisuuksista
järjestökoordinaattori Oona Hallasaari
+358503612569
oona.hallasaari@specia.fi

Joulukuu

Ikä voimavarana -koulutus
8.12. | Zoom
Kaipaatko lisää työnimua ja inspiraatiota? Tuntuuko jatkuvan muutoksen ja kehityksen vauhti välillä uuvuttavalta?

Tule voimavarakeskeiseen työpajaan löytämään uutta inspiraatiota ja näkökulmaa omaan osaamiseen ja uraan. Koulutuksen alussa perehdytään siihen, miten ikä vaikuttaa työkykyyn sekä pohditaan iän tuomia haasteita ja voimavaroja työelämässä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Specian Afterwork – Järjestötyö
10.12. | Zoom
Pohditko, miten verkostoitua muiden järjestökentällä työskentelevien kanssa etäajassa? Jos työskentelet tai olet suuntaamassa työskentelemään kolmannelle sektorille, niin tämä on tilaisuutesi!

Specia Afterworkeilla pääset keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden ammattilaisten kanssa järjestömaailmasta. Tilaisuuden alustaa Naisasialiiton Unionin pääsihteeri Elina Nikulainen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Etätyöretriitti
17.12. | Zoom
Osallistu tuttuun työretriitti-konseptiin omalta etätyöpisteeltäsi! Retriitti sopii erinomaisesti etätöiden tekemiseen tai opiskeluun. Vietämme tehokkaan etäpäivän yhdessä ja päivän päätteeksi rauhoitutaan ammattilaisen vetämän restoratiivisen joogan parissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

2021

Tammikuu

Pomoverkosto: Resilienssi esihenkilötyössä
27.1. | Zoom
Resilienssillä tarkoitetaan henkistä kapasiteettia, joka auttaa jaksamaan erityisesti muutostilanteissa. Työelämän muuttuessa yhä hektisemmäksi, on moni korkean stressin ja kuormituksen alla. Etenkin esihenkilöiden työnkuva on muuttunut tai muuttumassa, ja myös vallitseva pandemiatilanne haastaa esihenkilöasemassa olevien työtä. Valmennuksen tavoitteena on antaa konkreettisia neuvoja ja välineitä ja käydä yhteistä keskustelua siitä, miten kehittää oma resilienssiään ja onnistua työssään uupumatta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Maaliskuu

Pomoverkosto: Psykologinen turvallisuus
18.3. | Zoom

Tilaisuudessa syvennytään yhdessä keskustellen psykologisen turvallisuuden teemaan. Saat vastauksia mm. kysymyksiin mitä psykologinen turvallisuus on, miten se näkyy työpaikalla ja miksi psykologinen turvallisuus on tärkeää. Tilaisuudessa opitaan myös, miten psykologista turvallisuutta voi vahvistaa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Toukokuu

Pomoverkosto: Näin onnistun johtajana
6.5. | Zoom

Onnistumisia on pieniä ja suuria ja joskus jo onnistumisen alku riittää. Tilaisuudessa pohditaan yhdessä keskustellen, miten varmistaa onnistuminen johtajana? Valmennuksessa kirkastat johtajuuden ydinasioita ja syvennät ymmärrystä johtajana kasvamisesta keskustellen vertaisten kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Tallenteet koulutuksista & menneet tapahtumat

Pääset katsomaan Specian webinaarien ja koulutusten tallenteita täältä.

Tutustu myös menneisiin tapahtumiin täältä.

Vinkkaa tapahtuma- tai koulutusidea!