Specian toimiston yhteydestä Kruununhaasta löytyy specialaisten oma tila: SpeciaHub! Hubiin voit tulla tekemään töitä, opintoja tai muita omia projekteja sekä inspiroitumaan muiden asiantuntijoiden ajatuksista ja ideoista. Moderniin ja toimivaan tilaamme mahtuu hyvin jopa 40 hengen porukka ja voitkin vuokrata tilan myös täysin omaan käyttöösi. Monimuotoinen tila taipuu hyvin erilaisiin seminaareihin, työpajoihin ja koulutuksiin sekä rennompiin tilaisuuksiin.

Vaihtelua työpäiviin etätyötilassa!

SpeciaHub kiinni korona-tilanteen vuoksi toistaiseksi!

Tila on auki jäsenille etätyökäytössä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Jos haluat tulla työskentelemään tilaamme päivisin, voit rekisteröityä Hubin käyttäjäksi ja olemme sinuun yhteydessä pian.

Rekisteröidy SpeciaHubin käyttäjäksi

 

Tarkista kalenterista ajat, jolloin SpeciaHub on vapaana etätyöskentelylle. Klikkaamalla päivämäärää, tarkemmat kellonajat aukeavat kalenterin alareunaan. SpeciaHub ei ole avoinna arkipyhinä ja niitä edeltävinä päivinä tilan siisteyden takaamiseksi.

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Etsitkö tilaa omalle tapahtumalle?

Jos haluat varata tilan kokonaan omaan tilaisuuteen, laita viestiä osoitteeseen toimisto@specia.fi. Jäsenen hinta tilan vuokraukselle on 20e/tunti tai 100e koko päivä. Tarkemmat tiedustelut toimisto@specia.fi.

Otamme myös ulkopuolisia varauksia silloin, kun tila ei ole jäsenten käytössä. Ulkopuoliset varaukset hoidamme Venuun kautta.

Tila ei valitettavasti ole täysin esteetön. Lisätietoja toimisto@specia.fi.

Tervetuloa tutustumaan tilaan!