Koulutukset ja tilaisuudet

Specia järjestää koulutuksia ja jäsentilaisuuksia ympäri Suomen. Tule kouluttautumaan ja verkostoitumaan! Monet koulutuksistamme myös kuvataan tai järjestetään webinaareina. Löydät tallenteet täältä.

Tutustu koulutuksiin ja tilaisuuksiin!

 

Lisäksi jäsenenä pääset osallistumaan kattojärjestömme Akavan Erityisalojen koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Specian jäsenten käytettävissä on myös TJS Opintokeskuksen laaja koulutustarjonta.

Koulutustuki

Specia tukee jäsentensä omaehtoista opiskelua. Maksamme tukea kurssimaksullisiin opintoihin vuosittain enintään 150 euroa/jäsen. Samaan opintokokonaisuuteen voi hakea tukea kahdesti, jos opinnot jatkuvat kalenterivuodesta seuraavaan. Matka-, majoitus- ja materiaalikulut eivät kuulu tuen piiriin. Hakemuksen liitteenä tulee olla lasku sekä kopio maksetuista kustannuksista. Hallitus myöntää tuen ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle kirjeitse. Voit hakea koulutustukea useaan kurssiin samanaikaisesti, myönnetyn tuen suuruus ei kuitenkaan ylitä 150 euroa/vuosi.

Koulutustukea maksetaan niin kauan kun sille budjetoidut määrärahat riittävät.

Hae koulutustukea!

 

Mentorointiohjelma

Specia tarjoaa jäsenilleen yhdessä Kumouksen kanssa uudenlaisen ryhmämentorointiohjelman, jossa pääset sparraamaan ajatteluasi, kehittämään osaamistasi sekä saat eväitä oman urahaasteesi ratkomiseen. Mentorointi tapahtuu teemoitelluissa pienryhmissä, mutta niin, että ohjelman aikana jokainen edistää omaa ura-askeltaan on se sitten uusi esihenkilötyö tai halu kehittyä paremmaksi hallinnon osaajaksi. Jokainen osallistuja pääsee siis kehittämään omaa tilannettaan, yhteisöllisesti. Haku vuoden mittaiseen mentorointiohjelmaan on aina keväisin.