🎉 NYT JUHLITAAN MONIOSAAJUUTTA 🎉

Löytyykö sinun verkostoistasi huikea moniosaaja, joka häikäisee innovatiivisuudellaan, luo vuoropuhelua ja rohkaisee muutkin oppimaan uutta? Laita moniosaajuuden ilosanoma kiertämään ja kerro se hänelle!

Käy vinkkaamassa jäsenyydestä kaverille 13.6.2021 mennessä julkaisussa Instagramissa sekä LinkedInissä, niin tuplaat mahdollisuutesi voittaa arvonnassa!

Kommentoijien kesken arvomme kesän lukuhetkiin kolme 30 euron arvoista lahjakorttia Suomalaiseen Kirjakauppaan kummassakin somekanavassa.

📣 Specia on moniosaajien oma ammattijärjestö ja tärkein tehtävämme on auttaa moniosaajia kukoistamaan ja oivaltamaan uutta. Olemme tukenasi työuran eri käänteissä ja valvomme etuasi herkeämättä! 📣

Etkö ole vielä Specian jäsen? Liity nyt! 

 

Jäsenyyden suosittelu

Jos olet ollut meihin tyytyväinen ja haluat mahdollistaa muille samankaltaisen jäsenkokemuksen, vinkkaa meistä kaverillesi!

Suosittelemalla jäsenyyttä saat itse 50 euron arvoisen Superlahjakortin. uuden jäsenen liittyessä!

Olet samalla mukana tukemassa vanhustyötä ja luonnonsuojelua Suomessa. Akavan Erityisalat lahjoittaa jokaisesta uudesta jäsenestä euron hyväntekeväisyyteen. Vuoden aikana kertyvä summa jaetaan tasan HelsinkiMission ja Suomen luonnonsuojeluliiton kesken.

SUOSITTELE JÄSENYYTTÄ

 

Arvontasäännöt: Specian kesäkuun suosittelukampanja 7.– 13.6.2021

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat osallistuneet Specian sosiaalisessa mediassa (Instagram ja LinkedIn) julkaistuun arvontaan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Specian toimiston henkilöstöllä tai heidän perheenjäsenillään.

Arvontaan osallistuminen: Henkilö osallistuu arvontaan kommentoidessaan Specian julkaisuun Instagramissa tai LinkedInissä kaverinsa tai kollegansa käyttäjätunnuksen.

Arvottava palkinto: 30 euron arvoinen lahjakortti Suomalaiseen Kirjakauppaan. Lahjakortteja arvotaan kolmelle (3) Specian Instagram-julkaisua kommentoineelle sekä kolmelle (3)  Specian LinkedIn-sivulla olevaa julkaisua kommentoineelle.

Arvonta-aika: 7.- 13.06.2021 ja arvonta suoritetaan viimeistään 23.06.2021 mennessä.

Voittajan informoiminen: Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ottamalla yhteyttä siinä sosiaalisen median kanavassa, jossa arvonta on suoritettu. Jos henkilöön ei saada yhteyttä kolmen (3) vuorokauden aikana, arvomme uuden voittajan ja olemme häneen yhteydessä.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvonnan toteuttaa Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry.