Specian jäsenkyselyyn vastanneiden kesken arvoimme 2 kpl 250 euron Kilroyn matkalahjakortteja sekä 20 kpl Finnkinon elokuvalippua tai S-ryhmän lahjakorttia.

Lisäksi palkittiin paras kehitysidea 250 euron Kilroyn matkalahjakortilla.

Saimme kaiken kaikkiaan reilut 800 erinomaista ideaa ja kehitysajatusta Specian toimintaan. Kiitos kaikille ideoitsijoille! Kaikki vastaukset on nyt käyty huolella läpi ja näiden joukosta parhaaksi ideaksi nousi ehdotus etätyöskentelytilasta Specian toimitilojen yhteyteen.

Etätyötila, joka olisi samalla Specian toimisto – moni yksin työskentelevä kaipaa työyhteisöä ja toisaalta ko. tilaa voisi vuokrata esim. iltaisin kokouskäyttöön.

Ideassa yhdistyvät jäsenlähtöisyys, ajankohtaisuus sekä tehokas tilasuunnittelu. Myös jäsenten käytössä oleva tila mahdollistaisi aivan uudella tavalla erilaiset jäsenkohtaamiset. Erityisesti asiantuntijatyö on entistä vähemmän aikaan ja paikkaan sidottua, jolloin etätyötiloille on yhä enemmän kysyntää. Lisäksi saisimme käyttöömme laadukkaan kokous- ja koulutustilan Specian tilaisuuksiin sekä vuokrattavaksi.

Asiaa lähdettiin heti selvittämään, pysy kuulolla!

Lisätiedot:

Saara Paavola
toiminnanjohtaja
saara.paavola@specia.fi
050 329 7524