Oletko utelias ja rohkea viestinnän tekijäInspiroiko sinua viestinnän strateginen suunnittelu, monikanavainen sisällöntuotanto ja somemarkkinointiHaluatko päästä kehittämään osaamistasi iloisessa ja tsemppaavassa asiantuntijajengissä? Me ammattijärjestö Speciassa etsimme tiimiimme viestinnän suunnittelijaa navigoimaan järjestömme viestintää, voisitko se olla sinä? 

Tehtävän kuvaus
Me Speciassa haluamme palvella moniosaaja-kohderyhmäämme modernisti ja monipuolisesti. Olemme monessa mukana ja edunvalvontakenttämme on laaja, minkä vuoksi suunnitelmallinen sekä kohdennettu viestintä on toiminnassamme avainasemassa. Suunnittelijan tehtävänä on kehittää ja tuottaa ajankohtaista ja monikanavaista sisältöä viestintäämme ennakkoluulottomasti sekä kohderyhmäämme kuunnellen. Pääset suunnittelemaan järjestömme jäsenviestintää sekä markkinointiviestintää, kirjoittamaan ja editoimaan tekstejä, kehittämään verkkosivujamme ja muun muassa jalkauttamaan brändi-ilmettämme. Lisäksi pääset osaksi viestijöiden yhteisöä kattojärjestömme Akavan Erityisalojen kautta ja tiivis yhteistyö eri sidosryhmiin on muutenkin vahvasti läsnä tehtävässä. 

Näin menestyt tehtävässäsi

  • Teet viestintää rohkeasti ja sovellat alasi uusinta asiantuntemusta
  • Sinulla on viestinnän strategista ymmärrystä ja kokemusta suunnitelmallisesta viestinnän kehittämisestä sekä toteuttamisesta 
  • Hallitset nettisivujen kehittämistä, hakukoneoptimointia ja -analytiikkaa sekä somen työkaluja 
  • Sinulla on suoritettuna tai loppuvaiheessa oleva soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi viestinnän alalta sekä jonkin verran alan työkokemusta.  
  • Olet kiinnostunut yhteiskunnallisista ilmiöistä sekä työelämän kehittämisestä 
  • Kohtaat muut ihmiset aidosti, arvostavasti ja kannustaen 
  • Haluat oppia uutta ja uskallat visioida  

Meistä
Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry on noin 7000 jäsenen kasvava akavalainen ammattijärjestö. Moniosaajajäsenistömme työskentelee eri aloilla asiantuntijoina ja esihenkilöinä tai opiskelee generalistitutkintoa kasvatustieteistä tai humanistisilta aloilta. Tärkeimmät tehtävämme ovat jäsenten edunvalvonta sekä osaamisen kehittämisen ja heidän urasuunnittelunsa tukeminen. 

Haluamme uudistaa ammattijärjestöjen tehtävää vastaamaan tulevaisuuden työelämää. Haluamme, että jäsenemme kokevat kuuluvansa arvojaan vastaavaan yhteisöön, joka on tukena urapolun kaikissa eri vaiheissa. Toiminnassamme näkyvät vahvasti arvomme: yhteisöllisyys, eettisyys, yhdenvertaisuus ja henkilökohtaisuus. Teemme työtä paljon itsenäisesti, mutta nautimme myös kovasti työskennellä yhdessä tiiminä, rennossa ja aktiivisessa ilmapiirissä. Kannustamme toisiamme oppimaan uutta, kokeilemaan rohkeasti ja pyytämään aina apua, kun sitä yhtään tarvitsee. Lupaamme monipuolisen työnkuvan, jossa pääset rohkeasti ja turvallisesti toteuttamaan visioitasi! 

Työehdot
Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Työsuhde-etuina meillä on lounasetu, kulttuuri- ja liikuntaetu sekä kattava työterveyshuolto. Työskentelemme joustavasti hybridinä ja töitä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikoina. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja olemme pääsääntöisesti tavanneet toimistolla ainakin kerran viikossa. Palkan suuruus määräytyy tehtävään valitun osaamisprofiilin pohjalta tarkentuneeseen tehtävänkuvaan. 

Hakuohjeet
Tuntuivatko tavoitteemme ja toimintamme omilta ja mieluisilta? Jos vastasit kyllä, haluamme hakemuksesi! Muoto on vapaa, mutta lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse toimisto@specia.fi  31.10. mennessä. Toteutamme hakuprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti, joten valokuvaa ei tarvitse ansioluetteloon liittää. Laitathan mukaan myös tiedon, milloin voisit aloittaa työn. Hakemuksestasi haluaisimme erityisesti lukea näkemyksistäsi vaikuttavasta viestinnästä, osaamisestasi eri viestinnän osa-alueista sekä sinusta, millainen osa tiimiämme olisit! 

Järjestämme ensimmäiset keskustelut 4.-5.11. iltapäiväaikaan. Tapaat ensin johtoryhmäämme ja toisella keskustelukierroksella 10.-11.11. pääset juttelemaan tiimin kanssa. Keskusteluiden välissä pyydämme kevyttä ennakkotehtävää. Teemme valinnan 15.11., ja työhön perehdytys alkaisi sen jälkeen mahdollisimman pian.  

Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä tai järjestöstämme, soita rohkeasti. Voit soittaa 21. tai 22.10. Klo 12-14 välillä toiminnanjohtajallemme Saaralle numeroon 050 329 7524.  

Odotamme jo innolla inspiroivia ajatuksiasi! 

 Terveisin työkaverit Elli, Hanna-Mari ja Saara  

Käy tutustumassa järjestöömme ja toimintaamme osoitteessa www.specia.fi ja somessa @Speciary