Innostutko ihmisten kohtaamisesta ja hallitset erilaisia tehtäväkokonaisuuksia? Ovatko opiskelijatoiminta ja ainejärjestömaailma sinulle tuttuja omien opintojesi kautta? Haluatko kehittää projektiosaamistasi asiantuntevassa ja kannustavassa tiimissä?

Etsimme nyt tiimiimme osa-aikaista järjestökoordinaattoria!

Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry on noin 7000 jäsenen kasvava akavalainen ammattijärjestö.  Tärkeimmät tehtävämme ovat jäsentemme edunvalvonta sekä osaamisen kehittämisen ja heidän urasuunnittelunsa tukeminen. Toiminnassamme näkyvät vahvasti arvomme: yhteisöllisyys, eettisyys, yhdenvertaisuus ja henkilökohtaisuus. Meille Speciassa on tärkeää, että edustamiemme alojen generalistiopiskelijat työllistyvät itselleen mielekkäisiin tehtäviin oikeudenmukaisella palkalla. Tämän vuoksi olemme luoneet tiiviit suhteet alojemme ainejärjestöihin.

Järjestökoordinaattorina tehtäväsi on luotsata yhteistyöainejärjestöjen Specia-vastaavien verkostoa sekä suunnitella ja toteuttaa opiskelijoille ajankohtaisia työelämään liittyviä tapahtumia ja sisältöjä. Vastuullasi on opiskelijakentän jäsenhankinta ja osallistut myös järjestömme muihin jäsenkasvun toimenpiteisiin. Lisäksi pääset osaksi opiskelijatoiminnan yhteisöä kattojärjestömme Akavan Erityisalojen kautta.

Teemme työtä paljon itsenäisesti, mutta nautimme kovasti työskentelystä yhdessä tiiminä, rennossa ja aktiivisessa ilmapiirissä. Tiimissämme kannustetaan, kokeillaan ennakkoluulottomasti, opitaan uusia asioita ja pyydetään toisilta apua. Lupaamme monipuolisen työnkuvan, jossa pääset rohkeasti ja turvallisesti toteuttamaan visioitasi!

Näin menestyt tehtävässäsi

  • Tunnistat itsessäsi projektiosaajan – pidät langat hyvin käsissäsi muuttuvissa tilanteissa
  • Olet markkinointihenkinen, positiivinen ja avoin vuorovaikuttaja ja esiintyminen on sinulle luontevaa
  • Kohtaat muut ihmiset omana itsenäsi arvostavasti ja kannustaen
  • Haluat oppia uutta ja uskallat visioida
  • Olet opintojesi loppusuoralla tai sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 60 % työajalla ja työaika on joustava esimerkiksi omien opintojen suorittamisen näkökulmasta. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä mutta työskentelemme joustavasti hybridinä. Tarjoamme työsuhde-etuina lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon. Palkan suuruus on 1600-1900e/kk ja määräytyy tarkemmin tehtävään valitun osaamisen pohjalta tarkentuneeseen tehtävänkuvaan.

Hakuohjeet

Tuntuvatko tavoitteemme ja toimintamme tutuilta ja mieluisilta? Jos vastasit kyllä, haluamme CV:si sekä 5–7 minuutin mittaisen videohakemuksesi sähköpostitse toimisto@specia.fi  12.1. klo 14 mennessä. Toimiston väki lomailee 21.12.–4.1., joten vahvistamme hakemuksesi vastaanotetuksi 5.1.2022. Haluaisimme videohakemuksessasi kuulla erityisesti ajatuksiasi ainejärjestöjen ja ammattiliiton yhteistyöstä sekä sinusta, millainen tiimikaveri meille olisit? Kerro myös, milloin voisi aloittaa tehtävässä. Videohakemuksen voi toimittaa myös linkkinä.

Lisätietoja tehtävästä ja järjestöstämme antaa toiminnanjohtajamme Saara numerossa 050 329 7524. Joululomien vuoksi soittopäivät ovat 5.1. ja 10.1.2022 klo 13–15. Tehtävään liittyvät keskustelut pidämme 17.-18.1.2022 jatkoon valittujen kanssa.

Odotamme jo innolla inspiroivia ajatuksiasi!

Terveisin työkaverit Hanna-Mari, Pauliina ja Saara

Käy tutustumassa järjestöömme ja toimintaamme verkkosivuillamme ja somessa @Speciary