Työelämä muuttuu jatkuvasti, mutta muutoksen suuntaan voidaan itse vaikuttaa. Ammattijärjestön toimintaan mukaan lähtiessäsi pääset työelämäkeskustelujen ytimeen ja voit tuoda oman alasi äänen kuuluviin. 

Nyt näitä paikkoja on auki, sillä Specian hallitus kaipaa uusia jäseniä!  Kuulemme mielellämme mitkä asiat sinua erityisesti kiinnostavat, ja mihin toivoisit Specian keskittyvän edunvalvonnassamme. Hae 18.10. mennessä! Lisätietoa saat Specian toiminnanjohtajalta Saara Paavolalta (saara.paavola@specia.fi) 

Hallituksessa pääset vaikuttamaan työelämän muutokseen 

Haemme hallitukseen neljää varsinaista jäsentä, opiskelijajäsentä sekä kolmea varajäsentä ja yhtä opiskelijavarajäsentä. Aiempaa järjestökokemusta ei tarvita vaan tärkeintä on, että sinulla on aito halu vaikuttaa ja intoa paneutua yhteisten asioiden hoitoon. Hallituksessa pääset mukaan järjestömme strategiseen kehittämiseen sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan edunvalvontaamme. 

Hallituksen jäsenten toimikausi on kaksivuotinen ja varajäsenten kausi kestää vuoden. Hallitus kokoontuu n. 8 kertaa vuodessa. Hallitus pääsee suunnittelemaan myös intensiivisemmin järjestömme strategista toimintaa kahdesti vuodessa järjestettävissä seminaariviikonlopuissa. Hallituksen jäsenille maksetaan kokouspalkkiot sekä korvataan tarvittaessa matkakulut. Varajäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kaikkiin kokouksiin ja heillekin korvataan tarvittaessa matkakulut. 

Hakuohjeet 

Hae hallitukseen tällä lomakkeella 18.10. mennessä. Voit toimittaa esittelysi myös videolla (max. 2 minuuttia). Tarkemmat ohjeet videon sisältöön ja lähettämiseen löydät hakulomakkeelta. Voit halutessasi asettua ehdolle myös syyskokouksessa.  Ehdokkaiden esittelyt julkaistaan syyskokouskutsun yhteydessä. 

Syykokouksessa 20.11. jokainen ehdokas esittelee itsensä ja tavoitteensa (max. 2 min). Jos et pääse paikalle kokoukseen, voit tehdä itsestäsi videoesittelyn. 

Valinnat tehdään syyskokouksessamme 20.11. Laita päivämäärä siis jo ylös kalenteriisi!