Kutsu Specian syyskokoukseen

Aika: lauantai 11.11.2017 klo 10–17
Paikka: Hotelli Lilla Roberts, Pieni Roobertinkatu 1–3, Helsinki

Tervetuloa Specian syyskokoukseen Helsinkiin lauantaina 11. marraskuuta! Päivämme alkaa Sitran asiantuntija Milma Arola puheenvuorolla. Milma kertoo meille elinikäisen oppimisen ja työssä oppimisen teemoista. Lounaan jälkeen päivä jatkuu syyskokouksellamme.

Syyskokouksessa valitsemme hallitukseen uusia jäseniä ja hyväksymme Specian strategian tuleville vuosille sekä päätämme muista sääntömääräisistä asioista. Syyskokoukseen ovat tervetulleita kaikki Specian jäsenet. Osallistujille tarjotaan lounas ja kahvit sekä korvataan matkakulut.

Syyskokouksessa hallitukseen valitaan neljä jäsentä erovuoroisten tilalle, kolme varajäsentä sekä opiskelijajäsen ja opiskelijavarajäsen.

Tarjoilujen varaamista varten toivomme ilmoittautumista syyskokoukseemme 29.10. mennessä.

Hallitukseen hakevien esittelyt

Ehdokkaiden esittelyt ovat nähtävissä Specian verkkosivuilla salasanan takana syyskokoukseen asti. Sivuilla julkaistaan ehdokkaiden esittelyjen lisäksi kuva, CV, työnantajasektori sekä asuinpaikkakunta.

Ehdokkaiden esittelyt täältä.
Sivu on jäsenten toiveesta salasanasuojattu. Salasana on lähetetty sähköpostilla 16.10. kaikille jäsenille ja sen saa Specian toimistolta toimisto@specia.fi.

Hallitukseen voi asettua ehdolle myös syyskokouksessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Tarjoilujen varaamista varten toivomme ilmoittautumista syyskokoukseemme 29.10. mennessä.

Ilmoittaudu syyskokoukseen


Hae Specian hallitukseen!

Oletko kiinnostunut työelämän kehittämisestä? Lähde mukaan vaikuttamaan, miltä sinun ammattijärjestösi näyttää tulevaisuudessa. Hae Specian hallitukseen!

Ohjeet hakuun

Toimita hakuaikana itsestäsi lyhyt esittely (max 900 merkkiä)  tai 2–3 minuutin videoesittely, joissa vastaat seuraaviin kysymyksiin:

  1. Miksi haet Specian hallitukseen?
  2. Mikä on mielestäsi ammattijärjestön tärkeimmät tehtävät nyt ja tulevaisuudessa?
  3. Mitkä ovat kolme tärkeintä edunvalvonnallista tavoitetta, joita haluat Specian edistävän?

Syyskokouksessa jokainen ehdokas esittelee itsensä (max. 3 min). Jos et pääse paikalle, tee videoesittely, jotta voimme näyttää sen kokousosallistujille.

Ehdokkaiden esittelyt ovat nähtävissä Specian verkkosivuilla salasanan takana noin kuukauden ajan ennen syyskokousta. Sivuilla julkaistaan ehdokkaiden esittelyjen lisäksi kuva, CV, työnantajasektori sekä asuinpaikkakunta. Ehdokkaita markkinoidaan uutiskirjeissä jäsenistölle. Ehdokkaiden esittelyt julkaistaan viimeistään 16.10. 

Syyskokouksessa valitaan neljä hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle, kolme varajäsentä sekä opiskelijajäsen ja opiskelijavarajäsen. Hallituksen jäsenen ja opiskelijajäsenen toimikausi on kaksi vuotta. Varajäsenen toimikausi on vuoden mittainen.

Hallituksen jäsenille maksetaan hallitustyöskentelystä kokouspalkkio ja matkakulut korvataan.  Varajäsenet voivat osallistua kaikkiin hallituksen kokouksiin ja heidän matkakulunsa korvataan.

Hakuaikaa on jatkettu 15.10.2017 asti.

Hae Specian hallitukseen