Pro gradu -tutkielma on usein viimeinen osa opintoja ja tekoprosessi voi olla tuskainenkin. Gradu on suuri voimanponnistus, mutta sillä on myös symbolinen vaikutus osana opintojen viimeistelyä Valmis gradu merkitsee opiskelijalle itsensä ylittämistä ja ison projektin loppuun saattamista.

Tätä itsensä ylittämisen fiilistä haluamme Specialla korostaa entisestään tarjoamalla mahdollisuuden rahalliseen tunnustukseen hyvin tehdystä työstä ja uuden oppimisesta. Samalla tarjoamme muillekin jäsenillemme tuoretta tutkittua tietoa työelämästägradupankkimmekautta. 

Specia palkitsee kaksi asiantuntijatyöhön tai yleisesti työelämään liittyvää pro gradu -tutkielma500 euron arvoisella stipendillä. Gradustipendin saaneet työt julkaistaan Specian gradupankissa ja niitä nostetaan myös Specian viestinnässä blogikirjoituksen muodossa. Stipendien saajat valitsee Specian kahdesta hallituksen jäsenestä ja Specian toimihenkilöstä muodostuva valintaraati. 

Milloin?

Hakuaika stipendeille on 21.10.-17.11.2019. 

Stipendien saajat valitaan joulukuun alussa. Stipendien saajat julkistetaan Specian hallituksen kokouksessa 11.12.2019, jolloin esitellään stipendin saajien nimet ja gradujen aiheet. 

Miten voin hakea?

Stipendiä voivat hakea kaikki Specian jäsenet valmiilla tai viimeistelyä vailla olevalla gradulla ja hakemuksella. Hakemus voi olla joko yhden sivun mittainen vapaamuotoinen kirjallinen hakemus tai korkeintaan 3 minuutin mittainen video. Painotamme valinnassa hakemuskirjettä. 

Esittele hakemuksessa lyhyesti työsi aihe, tutkimusmenetelmä, tutkimustulokset ja miten gradusi edistää asiantuntijatyön kehittämistä tai mitä uusia näkökulmia se tuo työelämään.

Gradustipendiä hakiessa henkilö sitoutuu luovuttamaan tutkielman tiedot Specian käyttöön sekä kirjoittamaan tutkielmasta blogikirjoituksen Specian verkkosivuille. 

Lähetä gradu ja hakemus (pdf tai linkki videoon) sähköpostilla elli.suonpaa@specia.fi. 

 

Elli Suonpää Opiskelijatoiminnan koordinaattori elli.suonpaa@specia.fi