Specia järjestää yhdessä Kumouksen kanssa uudenlaisen ryhmämentorointiohjelman, jossa pääset sparraamaan ajatteluasi, kehittämään osaamistasi sekä saat eväitä oman urahaasteesi ratkomiseen. Mentorointi tapahtuu teemoitelluissa pienryhmissä, mutta niin, että ohjelman aikana jokainen edistää omaa ura-askeltaan on se sitten uusi esihenkilötyö tai halu kehittyä paremmaksi hallinnon osaajaksi. Jokainen osallistuja pääsee siis kehittämään omaa tilannettaan, yhteisöllisesti!

Mentorointiohjelma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja tähän pilottivuoteen ryhmien teemoiksi valikoituivat Hanke- ja projektiammattilaiset, HR-ammattilaiset, Esihenkilöt,
Hallintoammattilaiset, Ammatinharjoittajat, yrittäjät & freelancerit sekä järjestöammattilaiset. Jokaiseen ryhmään mahtuu mentorin lisäksi kuusi aktoria. Tapaamiset järjestetään Helsingissä yhteisellä aloituksella säännöllisesti seuraavina ilta-ajankohtina ensi syksystä lähtien 18.9.,25.10., 12.12., 16.1.,6.3. ja 24.4.

Kiinnostuitko? Hae mukaan mentoriksi tai aktoriksi! Mitään tarkkoja kriteereitä emme halua asettaa, mutta toivomme, että mentorilla olisi takanaan jo pidempään työuraa kyseisen teeman parista ja aktori olisi sellaissa vaiheessa urallaan, että kaipaa apua ja sparrausta mentorointiryhmän teemaan liittyen. Lähetä tiivis hakemus ohjelmaan, jossa kerrot haluatko mentoriksi vai aktoriksi perusteluineen, 16.5. mennessä osoitteeseen toimisto@specia.fi.

Hanna-Mari Koski Palvelupäällikkö