Specia järjestää arabian- ja suomenkielisen työelämäinfon kaikille työelämästä ja ammattiyhdistysliikkeestä kiinnostuneille perjantaina 21.4. klo 16–19.30 Sellon kirjastossa Espoossa (Leppävaarankatu 9).

Tervetuloa viihtymään yhdessä, nauttimaan pientä iltapalaa ja kuulemaan samalla asiaa suomalaisesta työelämästä suomeksi ja arabiaksi. Tilaisuuden teemana on monimuotoinen työelämä Suomessa, ja paikalla esittäytymässä ovat esimerkiksi monikulttuurisuustyötä tekevien järjestöjen, yrittäjä- ja ammattijärjestöjen, oppilaitosten sekä kotouttamistyössä mukana olevien tahojen edustajat.

Illan ohjelmassa ovat lyhyet alustukset sekä mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa niin suomalaisesta työelämästä, työllistymismahdollisuuksista, opiskelusta kuin vaikkapa oman yrityksen perustamisesta. Lisäksi tiedossa on kattavasti tietoa asiantuntijoiden ja esimiesten sekä kääntäjien ammattiliiton tarjoamista palveluista ja eduista työntekijä- ja opiskelijajäsenilleen. 

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, niin maahan muuttaneille kuin aina Suomessa asuneille – siis tervetuloa oppimaan uutta ja verkostoitumaan!

Työelämäinfo järjestetään yhteistyössä Akavan Erityisalojen, Käännösalan asiantuntijoiden KAJ:n, Suomi–Syyria ystävyysseuran ja Monihelin kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä