Hei sinä järjestötyöstä ja projekteista innostunut opiskelija, me halutaan sut Specialle korkeakouluharjoitteluun!

Erityisesti, jos olet todella kiinnostunut ajankohtaisista työelämän ilmiöistä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Yhdenvertaisuus ja eettisyys ovat sulle tärkeitä arvoja ja haluat päästä kehittämään osaamistasi turvallisessa ympäristössä huipputiimissämme. Jos tähän asti lukemasi on ihan vau ja jee, me todennäköisesti halutaan just sut!

Me ollaan Specia – Asiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt ry, 7000 jäsenen kasvava akavalainen ammattijärjestö. Jäsenemme työskentelevät erilaisissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä ympäri Suomen. Jäsenistöömme kuuluu myös 1300 opiskelijaa, jotka opiskelevat pääasissa kasvatustieteitä tai yleistä historiaa.

Meillä työskennellään positiivisella ja toimeliaalla asenteella sekä ratkaisukeskeisesti ja kehittävällä työotteella. Seuraamme aktiivisesti yhteiskunnallista keskustelua ja monipuolinen tehtäväkenttä edellyttää analyyttisyyttä, luovuutta ja empatiaa. Perehdytämme harjoittelijan hyvin Specian toimintaan, mutta harjoittelun keston vuoksi perustaidot projektien hallinnasta sekä tapahtumien järjestämisestä on hyvä hallita. Tärkeintä on kuitenkin olla utelias, innostunut ja rohkea!

Harjoitteluaika olisi joustavasti syksyllä 2018. Meillä pääset heti tiimin jäseneksi ja osallistut kaikkeen toimiston tekemiseen. Saat toki myös omia vastuuprojekteja, joiksi olemme ajatelleet seuraavia:

  • Keskustelusarjan järjestäminen
  • SpeciaHub-etätyötilan konseptointia
  • Opiskelijoille suunnattujen Specia-infojen koordinointi

Saat myös vapaasti toteuttaa omia visioitasi ja ideoitasi, tuemme sinua sataprosenttisesti!

Jotta saisimme sinut vakuutettua, että olemme paras harjoittelupaikka, laitamme tähän vielä sitaatin edellisen harjoittelijamme fiiliksistä harjoittelun jälkeen;

”Minua ei eristetty puurtamaan itsekseni, vaan pääsin osallistumaan kaikkeen Specian toimintaan edunvalvontapalavereista opiskelijatapahtumiin ja Instagram-tilin päivittämisestä strategiatyöskentelyyn. Specialla harjoittelussa parasta olikin se, miten minut otettiin täysivaltaiseksi osaksi työyhteisöä. Mielipiteitäni ja kommenttejani kuunneltiin ja minut otettiin mukaan kaikkeen tekemiseen. Koko harjoittelun ajan tuntui siltä, että työpanoksestani oli hyötyä ja minua työntekijänä arvostettiin.”

Harjoittelun kesto ja hakuprosessi

Toivomme harjoittelusi kestävän kolme kuukautta. Voit aloittaa elokuun 2018 aikana sopimuksen mukaan, kuitenkin mieluusti viimeistään syyskuun alussa. Maksamme harjoittelupalkkaa 1300 euroa kuukaudessa sekä tarjoamme lounasedun harjoittelun ajalta. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Työaikaa voi joustavasti sovittaa työtehtävien sekä opintojen aikataulujen mukaan. Ihana toimistomme sijaitsee Helsingissä Kruununhaassa.

Hakuaika päättyy 18.5.2018. Keskusteluihin pääsemme viikolla 22. Lähetä täysin vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@specia.fi. Kerrothan meille mitkä asiat sinua inspiroivat, onko jotain erityistä mitä haluaisit päästä meillä tekemään ja miksi haluat suorittaa harjoittelusi juuri ammattijärjestössä. Käsittelemme kaikki hakemukset anonyymisti. Jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää harjoitteluun liittyen, otathan yhteyttä!

Lisätietoja tarjoaa palvelupäällikkömme Hanna-Mari Koski, puhelimitse +358443339116, mailitse hanna-mari.koski@specia.fi tai somessa Facebookissa Specia ry ja muualla @speciary.