Hyvä Specian jäsen,

Aikuisten oppimisen tiedelehti Aikuiskasvatus suuntaa vuoteen 2017 tuoreella, tutkitulla tiedolla. Tartumme yhteiskuntaan monesta kulmasta: työelämästä, kolmannesta sektorista, vapaaehtoisuudesta ja kulttuurien kohtaamisesta.

Aikuiskasvatuksen tehtävä on vahvistaa tieteeseen pohjaavaa keskustelua yhteiskunnassa tarjoamalla ajankohtaista, merkityksellistä ja luotettavaa tietoa aikuisten oppimisesta. Työelämän asiantuntijalle se avaa ikkunoita ilmiöiden taustoihin.

Moniäänisessä, kriittisessä ja poikkitieteellisessä tiedelehdessä kohtaavat tutkijat, kehittäjät ja asiantuntijat. Kasvatustieteiden lisäksi mukana ovat esimerkiksi yhteiskuntatieteet, nuorisotutkimus sekä työelämän ja politiikan tutkimus.

Osallistu tieteiden rajat ylittävään keskusteluun tilaamalla lehti kampanjahintaan. Lehden normaali vuosikertahinta on 40 euroa. Tarjoamme lehteä Specian jäsenille vuodelle 2017 hintaan 30 euroa, jolla saat 320 sivua vertaisarvioituja artikkeleita, syvällisiä näkökulmia, ajankohtaisia puheenvuoroja ja kiinnostavia kirjaesittelyitä. Lehti ilmestyy neljästi vuodessa, ensimmäinen numero jo maaliskuussa.

Tiedelehteä julkaisevat Kansanvalistusseura ja Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura.

Seuraa Aikuiskasvatusta myös verkossa (www.aikuiskasvatus.fi) ja Facebookissa (www.facebook.com/kasvatuksentiedelehdet).

Oivaltavia lukuhetkiä Aikuiskasvatuksen parissa!

Terveisin,

Terhi Kouvo, toimituspäällikkö
terhi.kouvo@kvs.fi
040 524 8798

TILAUKSET

  • Lähetä tilaus sähköpostiosoitteeseen info@kvs.fi. Mainitse viestissä Specian tarjouksesta ja myös mikäli laskutusosoite on eri kuin toimitusosoite.
    Lisätiedot Marja-Liisa Hassinen, 040 860 9184.
  • Aikuiskasvatus tavoittaa koulutusalan aktiiviset ja innostuneet toimijat. Se kannattaa hyödyntää omien tapahtumien ja tuotteiden markkinoinnissa. Kysy tarjousta toimitukselta.